Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(7017 niezalogowanych)
1 Post

(norwegia73)
Wiking
CZĘŚĆ OFICJALNA ,,KOŚCIELNA,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(norwegia73)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
dupa,nie udało się
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Oglądałam zdjęcia, bardzo fajne......
Tylko nie wiem kto jest kto? Przydałyby się ,,pinezki,,
Czy będą też zdjęcia z drugiej części imprezy?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
krolestwo za konia napisał:

od lewej Pozycja numer jeden ULv,Dino,Norwegia2,Ozeta,Martuszka,Fazi,Hilton,Emed,Goshia,Retier, niestety na zdjeciu nie ma Patriotki ktora tez nas zaszczycila w klubie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Rowniez zadaje takowe pytanie , gdyz po obejrzeniu dotychczasowych mam lekki niedosyt a to dlatego ze stwierdzilem ze glowna atrakcja tej posiadowki byla uroda kazdej kobiety tam obecnej ktoraz to , mile piescila zmysl estety poprzez obrazy ktore ( tu ten niedosyt ) dane nam bylo zobaczyc . Dodatkowym plusem ktory nalezy zlozyc na rece organizatorow chyba jest to ze widac radosc na twarzach dzieci , ktore nie musialy bawic sie w jaskolke narzekajac na brak zajecia . Dosc mila kameralna atmosfera co z pewnoscia w jakis sposob zbliza ludzi do siebie ale mysle ze taniec bardziej , zatem wklejac szybko linki ktore przekierowuja nas na obrazy szampansko bawiacego sie towarzystwa i ( jak dla mnie ) pozwola wyobrazic sobie to wspaniale falowanie bioder atrakcyjnych niewiast . Prosze tez pomyslec nad kolejnym terminem ale tez zaznaczam ze obecnosc tych pan teraz bioracych udzial ma byc obowiazkowa ! ( a co z bliska sobie popatrze ) .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Fajnie kzk,
Miło Was zobaczyć, chociaż na zdjęciu, ale zawsze coś.........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Nastepne spotkanie 20,11,2010 w tym samym miejscu o tej samej porze.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Coś mały ruch na forum, czyżby jeszcze nie wszyscy wylizali się z ran poniesionych na spotkaniu????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok