Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(7021 niezalogowanych)
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
krolestwo za konia napisał:
ulv72 napisał:
norwegia2...no ty to nie umiesz nic tych zdjec szlifowac w jakichs photoshop-ach itd. , no ! trza nam bylo zrobic plastikowe buzki hahaha
a jesli chodzi o organizatorow, to glownym byl fazi/kzk

Wiedzialem ze tak bedzie ze zgonicie wszystko na mnie
Dziki przeciez wiadomo nie od dzis ze najlepiej czyta sie ksiazki ktore samemu sie napisze!!!!

Niezaprzeczalny fakt, widać miło się czytało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Wracajac do zdjec. Mysle ze to nasze zdjecie w grupie mozna zamiescic???? Wypada zapytac czy ktos nie ma nic przeciwko temu???? mysle ze poczekamy do jutrzejszego wieczora z jakimis publikacjami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
nie mam nic przeciwko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
retier1 napisał:
nie mam nic przeciwko

ja rowniez nie mam nic przeciwko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Wracajac do zdjec. Mysle ze to nasze zdjecie w grupie mozna zamiescic???? Wypada zapytac czy ktos nie ma nic przeciwko temu???? mysle ze poczekamy do jutrzejszego wieczora z jakimis publikacjami.

jestem za ale musza zgodzic sie wszyscy mysle acha i fazi.... pobaw sie dzis photoshopem plizzz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(norwegia73)
Wiking
ja również nie mam nic przeciwko temu . tylko proszę po 24 zeby dzieci nie oglądały hi hii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Joanna Madej
(ozeta)
Wiking
jak najbardziej również się zgadzam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
A TAK z czystej ,nieskażonej zawiścią ....jednak złośliwo wrednej ciekawości...
Ile osób które deklarowało na bank ze słynnej listy faktycznie przybyło na pierwszą część...? . No i najważniejsze ile z kolei przybyło Osób które się nie deklarowały a jednak zaszczyciły przyjęcie Swoją Osobą ...
Powołując się jedynie ,że przeczytały zaproszenie niejakiego" ulv72" i "królestwo za konia"....???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
122 Posty
Magda P
(pepcia83)
Stały Bywalec
my sie zgadzamy na fotki z naszymi paszczami jezeli takie bedziecie umieszczac no i wyrazamy zgode na fotki najwiekszych gosci na sali, jezeli rowniez takie beda zamieszczane ulv72 dziekuje za zdjecia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Gosia Z
(goshia)
Początkujący
Ja rowniez wyrazam zgode... ooobs! Mam nadzieje, ze nie bede pozniej zalowac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok