gabriel napisał: A TAK z czystej ,nieskażonej zawiścią ....jednak złośliwo wrednej ciekawości...
Ile osób które deklarowało na bank ze słynnej listy faktycznie przybyło na pierwszą część...? . No i najważniejsze ile z kolei przybyło Osób które się nie deklarowały a jednak zaszczyciły przyjęcie Swoją Osobą ...
Powołując się jedynie ,że przeczytały zaproszenie niejakiego" ulv72" i "królestwo za konia"....???
Szukamy doświadczonych i solidnych stolarze do budowy domków letniskowych w malowniczym Hovden. Projekt rusza w sierpniu, a potrzebujemy łącznie 8 pracowników z odpowiednim doświadczeniem.
Miejsce pracy:Hovden
Opis stanowiska:Prace przy nowej zabudowie – budowa domków letniskowych
Wymagania:Minimum 2 lata doświadczenia jako cieśla
Umiejętność ...
Oferujemy:Prace przy nowej zabudowie – budowa domków letniskowych ...
Dodatkowy tekst / wymagane klauzule:Zainteresowany pracą w pięknej okolicy, z dobrymi warunkami ...
krolestwo za konia napisał: krolestwo za konia napisał: SKORO TAK TO TAK.
PROBOWALEM 3 RAZY WKLEIC ZDJECIE!!!!!!!! ALBO ROZMIAR ZADUZY ALBO PLIK NIE TAKI IDE SPAC!
kzk masz tu darmowy programik, do zmniejszenia rozmiaru zdjęcia. Jest dobry, bo nie zmniejsza oryginału tylko nadpisuje pomniejszoną kopię www.programosy.pl/program,image-resizer.html
Przy przeglądaniu zdjęć, klikasz na focie prawym klawiszem i zaznaczasz VSO image resizer, odpala się programik i wklepujesz rozdzielczość jaką chcesz uzyskać(możesz wpisać jedną wartość, druga będzie automatycznie dopasowana) Zdjęcie nadpisuje się w tym samym pliku, co oryginał (nr. format zdjęcia zostaje nie zmieniony) tylko jest dopisany symbol [].
krolestwo za konia napisał: gabriel napisał: A TAK z czystej ,nieskażonej zawiścią ....jednak złośliwo wrednej ciekawości...
Ile osób które deklarowało na bank ze słynnej listy faktycznie przybyło na pierwszą część...? . No i najważniejsze ile z kolei przybyło Osób które się nie deklarowały a jednak zaszczyciły przyjęcie Swoją Osobą ...
Powołując się jedynie ,że przeczytały zaproszenie niejakiego" ulv72" i "królestwo za konia"....???
BEZ KOMENTARZA!
i masz odpowiedz ja tez zadałam pytanie o ilosc osob na innym watku-tym o "spotkanie forumowiczow..." i nie uzyskalam odp wiec nie łudź się gabriel że i Tobie odpowiedzą....
magdalena_d84 napisał: krolestwo za konia napisał: gabriel napisał: A TAK z czystej ,nieskażonej zawiścią ....jednak złośliwo wrednej ciekawości...
BEZ KOMENTARZA!
i masz odpowiedz ja tez zadałam pytanie o ilosc osob na innym watku-tym o "spotkanie forumowiczow..." i nie uzyskalam odp wiec nie łudź się gabriel że i Tobie odpowiedzą....
Nie krzyw się tak z rana madalen W temacie "szykamy perkusisty" kzk juz wspomniał o tym i mogę tylko potwierdzić iż wszyscy byli zadowoleni
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.