Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2026

Sprawdź
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(7306 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kami auto bomba, czaderskie
dopiero po napisaniu poprzedniego postu zobaczylam zdjecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
pchać mego bolid-a pod górkę no proszę cie
a od czego sa faceci napewno jakis po drodze spotkamy )
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
mam nadzieje,że tak i niech będzie piękna pogoda,żeby to mini spódniczki ubrać, to wtedy nie będziemy musiały się prosić o tą ich pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ba juz nawet kupiłam kurwiszonkowe kozaczki (w ramach aktu odwetu ze nie dojechałam na te spotkanko) i własnie zastanawiałam sie gdzie je nałozyc a tu prosze juz jest okazja ))
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kurwiszonkowe?? to musimy się spotkać i też sobie takie zakupię w weekend??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
Bardzo żałuję że mnie nie było, ale następnego spotkania nie przepuszczę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
kurwiszonkowe?? to musimy się spotkać i też sobie takie zakupię w weekend??

w ten weekend???? w sumir to własnie mielismy w planach zakupy bo w nastepny piatek u meza w pracy jest julebord i stroje wyjsciowe trza przywdziac a norweskie jedzenie mojemu mężulkowi nie słuzy i stopa mu urosła
Ale w sumie to wiecej planow nie mamy na ten weekend wiec jak masz ochotę to możemy się spotkać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
norbert napisał:
Rowniez zadaje takowe pytanie , gdyz po obejrzeniu dotychczasowych mam lekki niedosyt a to dlatego ze stwierdzilem ze glowna atrakcja tej posiadowki byla uroda kazdej kobiety tam obecnej ktoraz to , mile piescila zmysl estety poprzez obrazy ktore ( tu ten niedosyt ) dane nam bylo zobaczyc . Dodatkowym plusem ktory nalezy zlozyc na rece organizatorow chyba jest to ze widac radosc na twarzach dzieci , ktore nie musialy bawic sie w jaskolke narzekajac na brak zajecia . Dosc mila kameralna atmosfera co z pewnoscia w jakis sposob zbliza ludzi do siebie ale mysle ze taniec bardziej , zatem wklejac szybko linki ktore przekierowuja nas na obrazy szampansko bawiacego sie towarzystwa i ( jak dla mnie ) pozwola wyobrazic sobie to wspaniale falowanie bioder atrakcyjnych niewiast . Prosze tez pomyslec nad kolejnym terminem ale tez zaznaczam ze obecnosc tych pan teraz bioracych udzial ma byc obowiazkowa ! ( a co z bliska sobie popatrze ) .

norbercik... moze rzuce troszke swiatla na temat spotkania coby jasno i klarownie bylo...

fajnie, ze chwalisz urode forumowiczek, bo jest co chwalic tylko chcialbym aby bylo jasne, ze to spotkanie to raz: nie dyskoteka, dwa: nie bylo organizowane PO TO, aby przyjsc,poznac i wyrwac sobie partnera/partnerke...

spotkalismy sie i te chwile,ktore wspolnie wszyscy przezylismy nawiazaly miedzy nami jakas nic kolezenstwa czy przyjazni... i jak dla mnie jasne bylo to, ze kazde z nas tego wlasnie szukalo... i to bylo WSPANIALE ...nie bylo ANI JEDNEJ osoby, ktora przyszla na spotkanie TYLKO po to aby wybrac "cel" i poderwac... i z tego sie ciesze, wiec powiem ci szczerze, ze mimo iz wszyscy byli i beda przy kolejnym spotkaniu mile widziani, to fajnie byloby gdybys troszke sie zastanowil i zmienil swoje podejscie, ok ?
wzglednie klub naken czy valenty... jakos tak... zapraszaja cie co sobote...
a jesli interesuja cie jakies zdjecia dziewczyn w tancu typu "upskirt", "paparazzi" czy linki do takich... to pomyliles adresy ... to nie tutaj

a juz tak na marginesie, mam dosyc fajny dzis humor wiec odpuszczam... ale zastanow sie nastepnym razem zanim cos napiszesz, bo OSTATNIE zdanie w twoim poscie brzmi tak, jakbys traktowal uczestniczki spotkania tylko jak ciala, na ktore mozna sobie do lokalu przyjsc,popatrzec,wybrac,poszalec i zapomniec...

p.s. ... moze sam "pomyslisz" nad nastepnym spotkaniem ... niedosycony...esteto... ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
ulv72 napisał:
norbert napisał:
Rowniez zadaje takowe pytanie , gdyz po obejrzeniu dotychczasowych mam lekki niedosyt a to dlatego ze stwierdzilem ze glowna atrakcja tej posiadowki byla uroda kazdej kobiety tam obecnej ktoraz to , mile piescila zmysl estety poprzez obrazy ktore ( tu ten niedosyt ) dane nam bylo zobaczyc . Dodatkowym plusem ktory nalezy zlozyc na rece organizatorow chyba jest to ze widac radosc na twarzach dzieci , ktore nie musialy bawic sie w jaskolke narzekajac na brak zajecia . Dosc mila kameralna atmosfera co z pewnoscia w jakis sposob zbliza ludzi do siebie ale mysle ze taniec bardziej , zatem wklejac szybko linki ktore przekierowuja nas na obrazy szampansko bawiacego sie towarzystwa i ( jak dla mnie ) pozwola wyobrazic sobie to wspaniale falowanie bioder atrakcyjnych niewiast . Prosze tez pomyslec nad kolejnym terminem ale tez zaznaczam ze obecnosc tych pan teraz bioracych udzial ma byc obowiazkowa ! ( a co z bliska sobie popatrze ) .

norbercik... moze rzuce troszke swiatla na temat spotkania coby jasno i klarownie bylo...

fajnie, ze chwalisz urode forumowiczek, bo jest co chwalic tylko chcialbym aby bylo jasne, ze to spotkanie to raz: nie dyskoteka, dwa: nie bylo organizowane PO TO, aby przyjsc,poznac i wyrwac sobie partnera/partnerke...

spotkalismy sie i te chwile,ktore wspolnie wszyscy przezylismy nawiazaly miedzy nami jakas nic kolezenstwa czy przyjazni... i jak dla mnie jasne bylo to, ze kazde z nas tego wlasnie szukalo... i to bylo WSPANIALE ...nie bylo ANI JEDNEJ osoby, ktora przyszla na spotkanie TYLKO po to aby wybrac "cel" i poderwac... i z tego sie ciesze, wiec powiem ci szczerze, ze mimo iz wszyscy byli i beda przy kolejnym spotkaniu mile widziani, to fajnie byloby gdybys troszke sie zastanowil i zmienil swoje podejscie, ok ?
a jesli interesuja cie jakies zdjecia dziewczyn w tancu typu "upskirt", "paparazzi" czy linki do takich... to pomyliles adresy ... to nie tutaj

a juz tak na marginesie, mam dosyc fajny dzis humor wiec odpuszczam... ale zastanow sie nastepnym razem zanim cos napiszesz, bo OSTATNIE zdanie w twoim poscie brzmi tak, jakbys traktowal uczestniczki spotkania tylko jak ciala, na ktore mozna sobie do lokalu przyjsc,popatrzec,wybrac,poszalec i zapomniec...

p.s. ... moze sam "pomyslisz" nad nastepnym spotkaniem ... niedosycony...esteto... ?

Drogi Norbecie

niestey do linkow z szampanskiej zabawy maja jedynie dostep osoby obecne na spotkaniu a tobie jedynie pozostaje wlasna wyobraznia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
ulv72 napisał:
norbert napisał:

Ulv co Tobie tak cisnienie skacze wystarczylo nadmienic ze ze wzgledu na wysoka wartosc sprzetu oraz bezpieczenstwo fotoreporterow po godzinie 22.00 sesja zdjeciowa zostala zamknieta!!! Niestety zakonnice tanczace w kosciele na rurach przed 22ga zastrzegly prawa autorskie(info u ojca dobrodzieja) wiec z oczywistych powodow nie mozemy upublicznic materialow!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok