Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jaroslaw Grabowski Ewelina Szczawińska Dominika Xyz (2542 niezalogowanych)
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Dajcie spokój,przecież do niej i tak nic nie dociera.....jak grochem o ścianę
Nie warto dupy sobie zawracac .
Jak chce, to niech pracuje nawet charytatywnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Bizi - a co znaczy wenezuelka - jak to cos kosztuje 1500 za godzine i moze jest latwe i przyjemne ......?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
kamkru45 napisał:
bizi ty to dopiero pokazałes co masz w główce...
ale wroce to tematu to wszyscy polacy zarabiaja wiecej niż 150kr/g????może inaczej nikt nie ma tak mało jak ja czyli 80kr na godz?
bizi załatw mi prace prosze

1. mam troche w glowce skoro od 10 lat prowadze wlasna dzialalnosc i nadal jestem na rynku,

2. nie wszyscy maja 150kr/h, najnizsza krajowa w budowlance to 136 kr/h - dla pracownika niewykwalifikowanego, dla specjalisty minimum 146kr ( co do korony to niewiem bo ksiegowy sie tym zajmuje,

3. pracy ci nie zalatwie bo nie jestem posrednikiem, a u mnie , prosze, ja cie nawet nie lubie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
barbara67 napisał:
Bizi - a co znaczy wenezuelka - jak to cos kosztuje 1500 za godzine i moze jest latwe i przyjemne ......?????

wenezuelka - mniejsze, ladne ( chociaz nie zawsze ) , lubi sie przytulac , lekko brazowej karnacji, mowi po angielsku, zawsze czai sie przy barze i chce drinka , noo i proponuje usluge relaksujaca za jedyne 1500kr/h ALE mozna negocjowac hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
kamkru45 napisał:
posprzeczalismy sie troche...ale powiem wam ze długo siedziałam w domu na tyłku i szukałam pracy i nic a po angielsku mówie dobrze i nic!
znam wiele osob ktore maja taka stawke jak ja
wam sie udało ale jest mnostwo sob z pl ktorzy nie maja tam pracy i tutaj dla nich 80kr to dużo!wy myslicie inaczej bo wam sie udało...ale wiele rzeczy pisaliście po chamsku i chyba to nie była do końca prawda!!coo?

moja droga.......podziekuj rodakom za to ze nikt nie chce placic polakom wiecej niz 80 kr, nasi rodacy nauczyli norkow ze jak polak to musi byc o polowe taniej, ciekawe tylko w jaki sposob czlowiek ma wynajac mieszkanie, dom ( nie mowie o kupnie!!! ), z rodzina i zarabiajac 80 kr/h !
Nawet singiel musi zarabiac tyle zeby zyc tutaj godnie....

czy to takie ciezkie do ogarniecia?

tak dla przykladu :

mam kolege, jest hydraulikiem, mieszka tutaj ponad 15 lat, ma swoja firme . Stawka godzinowa : 825kr/h , drugi kolega, elektryk - 515 kr/h , malarz 350 kr/h , stolarz- 415 kr/h ..... za tyle ludzie robia.....

aaa pracujacy u polusa ktory ma firme i zarabia tylko na tym ze placi grosze , maja 100 kr na czarno, on kasuje 300kr/h...

szukaj pracy w norweskich firmach , polakow omijaj z daleka bo 90 procent z nich to wyzyskiwacze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
kamkru45 napisał:
posprzeczalismy sie troche...ale powiem wam ze długo siedziałam w domu na tyłku i szukałam pracy i nic a po angielsku mówie dobrze i nic!
wam sie udało ale jest mnostwo sob z pl ktorzy nie maja tam pracy i tutaj dla nich 80kr to dużo!wy myslicie inaczej bo wam sie udało...ale wiele rzeczy pisaliście po chamsku i chyba to nie była do końca prawda!!coo?

Chwileczke, chwileczke... najpierw zasugerowalas ze jestem portowa dziwka i ze jestem glupia, a teraz jeszcze do swojej obrony uzywasz argumentu ze my duzo rzeczy napisalismy po chamsku? Prosze bardzo, wskaz w ktorym momencie napisalam do ciebie po chamsku.
A po drugie, jezeli komus sie nie udalo to chyba wie jak kupic bilet powrotny do Pl?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
kamkru45 napisał:

Chwileczke, chwileczke... najpierw zasugerowalas ze jestem portowa dziwka i ze jestem glupia, a teraz jeszcze do swojej obrony uzywasz argumentu ze my duzo rzeczy napisalismy po chamsku? Prosze bardzo, wskaz w ktorym momencie napisalam do ciebie po chamsku.
A po drugie, jezeli komus sie nie udalo to chyba wie jak kupic bilet powrotny do Pl?

to ja bylem chamski.....tyle ze ja juz tak mam, jestem brutalem i chamem ...noo i jak to kiedys ktos napisal.. "straszycielem " hehehe.... mam twarde lokcie i tak ide przez zycie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
BiZi napisał:
barbara67 napisał:

wenezuelka - mniejsze, ladne ( chociaz nie zawsze ) , lubi sie przytulac , lekko brazowej karnacji, mowi po angielsku, zawsze czai sie przy barze i chce drinka , noo i proponuje usluge relaksujaca za jedyne 1500kr/h ALE mozna negocjowac hehehe

No to moze sie trzeba od tych wenezuelek nauczyc liczyc sobie porzadnie za prace
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
barbara67 napisał:
BiZi napisał:
barbara67 napisał:

No to moze sie trzeba od tych wenezuelek nauczyc liczyc sobie porzadnie za prace

jak ktos lubi ten sport to moze sprobowac hehehe

wkoncu duzo dziewuch robi to co weekend za darmo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Chodzilo mi bardziej o samo pojecie poszanowania swojej pracy - a nie zeby sie uczyc tego zajecia - czy sportu jak to okresliles .

Chociaz ja tam nic nie mam do tego rodzaju pracy - to w koncu najbardziej wiekowe zajecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok