Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jaroslaw Grabowski Ewelina Szczawińska Dominika Xyz (2542 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Dobrze Hilton nie będę cię już wkurzał. Ślicznie wyszłaś na tym ostatnim zdjęciu i te okulary takie twarzowe. Tylko dlaczego nie rzucisz palenia???? To takie niemodne i dla zdrowia szkodliwe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ja nie pale.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kamkru45)
Wiking
Hilton...jaka ty głupia jesteś!!
ile w stavanger jest dziewczyn co maja swoje firmy sprzatające na czarno i płacą 70kr/80kr to nie masz pojęcia.Dziewczyny pracują i są zadowolone że nie siedzą w pl i nie żyją w biedzie!
Hilton ty jestes szczesciara ze przyjechałas do stavanger i od razu dostałas prace za 200kr/godz.ciekawe co to za praca??zmiana nocna na promowisku????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kamkru45)
Wiking
ile ludzi tyle poglądów...
niektórzy lubią mieszac innych z błotem bo im coś nie wyszło...
oceniaja a nie znają...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
kamkru45 napisał:
ile w stavanger jest dziewczyn co maja swoje firmy sprzatające na czarno i płacą 70kr/80kr to nie masz pojęcia.Dziewczyny pracują i są zadowolone że nie siedzą w pl i nie żyją w biedzie!
Hilton ty jestes szczesciara ze przyjechałas do stavanger i od razu dostałas prace za 200kr/godz.ciekawe co to za praca??zmiana nocna na promowisku????

Po pierwsze - nie obrazaj mnie.
PO drugie - nie mozna miec firmy na czarno, mozna miec firme jedynie na bialo, a zatrudniac na czarno.
Po trzecie - mieszkam w Oslo.
Po czwarte - zarabiam 250 koron na godzine.
Po piate - jest to legalna praca w firmie architektonicznej, wykonuje pewne projekty aranzacyjne dla tej firmy.
po szoste - nie porownuj mnie do siebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kamkru45)
Wiking
Hilton ciekawe ile w tym prawdy??????????
250kr/godz?pogratulować!wyślij nazwe firmy pewnie wiele osób chętnie wyśle swoje cv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
katarzyna fiolek
(bobek1)
Nowicjusz
kamkuru45-włączę się w dyskusję i powiem ci że takich ja ty którzy najlepiej jakby pracowali tutaj ,,za darmo,, jest bardzo wielu, jedni świadomie pracują inni całkowicie nie wiedzą o co jeszcze tutaj chodzi , nie obrażaj Hilton bo ma rację. Sami sobie robicie tutaj źle i ciągle pod górkę, nie ja was będę oceniał tylko obywatele tego kraju- śmieją się z takich jak wy a później wykorzystują was bo przecież można- w końcu sami się na to zgadzacie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
kamkru45 napisał:

Nie wiedzialas, ze oprocz tyrania na czarno(dorabiania kogos) i nocnej zmiany na promowisku, sa jeszcze inne rodzaje pracy ? To dziwne jakies obrazasz kogos, ze jest glupi, a takich podstawowych rzeczy nie wiesz ? Masakra jakas...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
katarzyna fiolek
(bobek1)
Nowicjusz
normalnie kamkuru45 te 250 to i tak nie dużo, bo np. jest oferta pracy dla pielęgniarki w Bødo za 650 nok na godzinę- co ty wiesz o zabijaniu, ty stara du..p/a jesteś....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
kamkru45 napisał:
Hilton ciekawe ile w tym prawdy??????????
250kr/godz?pogratulować!wyślij nazwe firmy pewnie wiele osób chętnie wyśle swoje cv

ja pierdziele czy wy ludzie myslicie ze 250kr/h to jakas potezna stawka?
nauczyliscie norkow pracowac za najnizsza krajowa i teraz gul skacze?
ja mam od 375kr/h do 425kr/h i co? i wcale nie uwazam zeby to bylo jakos duzo...zwlaszcza jak masz firme...norweskiego ksiegowego, norweski samochod, ubezpieczenie.....narzedzia tez nie sa za darmo........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok