mikkii874 napisał:
Z CAŁYM SZACUNKIEM DO WSZYSTKICH KTÓRZY WYPOWIEDZIELI SIE NA TEMAT TEGO WATKU!
CZytam i nie wierze!ilu kłamców i oszustów jest na tym forum!Wszyscy sie chwalą na forum ile to ku...a nie zarabiają a w rzeczywistości h...ja mają! na poczatku jak tu przyjechali to napewno stawke mieli niska bo nie znam nikogo kto tu przyjezdza i na dzien dobry ma 200nok/godz!od razu wynajeli sami cały dom albo jeszcze kupili samochod.
jest tyle osob na forum szukajacych pracy i czy ktos z was komus pomógł?łatwo kogos dołowac,co
?nie pomogliscie z obawy zeby mu sie tylko nie polepszyło?
wiele osób to czyta ale nie odp bo ma to w dupie albo nie chce zeby go ktos wysmiał ze mysli inaczej.
to jest forum i kazdy pisze co mu sie podoba ale bez przesady.................czasami lepiej zamknąc gębe i sie nie wymądrzac.
No faktycznie, to zes sie wypowiedzial z owym "calym szacunkiem"
Posluchaj znerwicowanym czlowieku.Jak zaczynalm (legalna) prace w Norwegii, kilka lat temu, to dostalam 120 na godzine. Teraz mam znacznie wiecej
Nie mam poki co wlasnego domu, samochod mi do nieczego nie potrzebny, wydaje 570 kr na bilet miesieczny. Nie potrzebne mi koszty zwiazane z utrzymaniem samochodu- do Polski latam samolotem. Takich jak ja, nie zarabiajacych kokosow, ale przyzwoite pieniadze legalnie, jest tu wieeeeelu
Wielu rowniez, ma duzo wyzsze stawki ( nie kazdy jest niewykwalifikowanym pracownikiem w budowlance). Wyobraz sobie, ze ludzie znaja jezyki(oprocz ojczystego
), maja dobre kwalifikacje, doswiadczenie zawodowe i jeszcze do tego maja rozum w glowie i potrafia sie zorganizowac.
To przykre, ze obracasz sie w takim srodowisku, w ktorym nie miales szansy takich poznac
Ps, zapomnialam dodac panie mikii, ze h......ja rowniez nie mam
Bom sie kobieta urodzila 
Jesli oczywiscie dobrze rozszyfrowalam (w jezyku polskim piszemy przez "ch" jednak
)
Z CAŁYM SZACUNKIEM DO WSZYSTKICH KTÓRZY WYPOWIEDZIELI SIE NA TEMAT TEGO WATKU!
CZytam i nie wierze!ilu kłamców i oszustów jest na tym forum!Wszyscy sie chwalą na forum ile to ku...a nie zarabiają a w rzeczywistości h...ja mają! na poczatku jak tu przyjechali to napewno stawke mieli niska bo nie znam nikogo kto tu przyjezdza i na dzien dobry ma 200nok/godz!od razu wynajeli sami cały dom albo jeszcze kupili samochod.
jest tyle osob na forum szukajacych pracy i czy ktos z was komus pomógł?łatwo kogos dołowac,co
?nie pomogliscie z obawy zeby mu sie tylko nie polepszyło?
wiele osób to czyta ale nie odp bo ma to w dupie albo nie chce zeby go ktos wysmiał ze mysli inaczej.
to jest forum i kazdy pisze co mu sie podoba ale bez przesady.................czasami lepiej zamknąc gębe i sie nie wymądrzac.
No faktycznie, to zes sie wypowiedzial z owym "calym szacunkiem"

Posluchaj znerwicowanym czlowieku.Jak zaczynalm (legalna) prace w Norwegii, kilka lat temu, to dostalam 120 na godzine. Teraz mam znacznie wiecej

To przykre, ze obracasz sie w takim srodowisku, w ktorym nie miales szansy takich poznac

Ps, zapomnialam dodac panie mikii, ze h......ja rowniez nie mam

Jesli oczywiscie dobrze rozszyfrowalam (w jezyku polskim piszemy przez "ch" jednak