Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Jaroslaw Grabowski Ewelina Szczawińska Dominika Xyz (2590 niezalogowanych)
1 Post

(kamkru45)
Wiking
piszcie co chcecie ja mam swoje zdanie na pewne tematy i go nie zmienie...
robie to co robie bo innej pracy nie moge znalesc ale nie narzekam!znajde cos legalnego pojde gdzie mi lepiej zapłacą!może jestem tu zbyt krotko i nie wiem wszystkiego ale sa tacy co gówno wiedzą a się mądrzą jakby zjedli wszystkie rozumy!niektórzy mało zarabiają a chwalą sie przed innymi ze kokosy maja a do pl nie maja na bilet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
kamkru45 napisał:
Hilton...jaka ty głupia jesteś!!
ile w stavanger jest dziewczyn co maja swoje firmy sprzatające na czarno i płacą 70kr/80kr to nie masz pojęcia.Dziewczyny pracują i są zadowolone że nie siedzą w pl i nie żyją w biedzie!
Hilton ty jestes szczesciara ze przyjechałas do stavanger i od razu dostałas prace za 200kr/godz.ciekawe co to za praca??zmiana nocna na promowisku????

ty nie obrazaj tutaj Hilton poltunie jeden, 70/80 kr/h??? ja pierdziele , kto za tyle jeszcze robi????

pozniej sie dziwic ze polakow uwazaja za dziadow !

siedzisz w norwegii miesiac i sie kur.wa wymadrzasz, wiesz ile kasuje firma za sprzatanie?

150kr z MVA za m2 ! czyli latwo policzyc ile kosztuje wysprzatanie po remoncie 50metrowego mieszkania, wiec o czym ty tu piszesz ! zamknij jadaczke i wracaj niewolniku robic za 60 kr/h skoro ci to pasuje.
Jak dla mnie to mozesz mieszkac w 15 osob w jednym pokoju i pracowac za 10 kr/h...mam wyjebane...jak ktos lubi z siebie robic dziada -- jego sprawa....

A tak dla twojej wiadomosci to Panie przy porcie kasuja 500 w piczku,dupku i 300 za blowjoba

a jak chcesz wyhaczyc wenezuelke to 1500kr/h...skad wiem??? ..uj ci do tego

dlugo tu mieszkam i duzo wiem...

przestan pieprzyc glupoty i obrazac ludzi

" nie bedzie mi byle poltun obrazac siostrzyczki"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
kamkru45 napisał:
robie to co robie bo innej pracy nie moge znalesc ale nie narzekam!znajde cos legalnego pojde gdzie mi lepiej zapłacą!może jestem tu zbyt krotko i nie wiem wszystkiego ale sa tacy co gówno wiedzą a się mądrzą jakby zjedli wszystkie rozumy!niektórzy mało zarabiają a chwalą sie przed innymi ze kokosy maja a do pl nie maja na bilet

powiem ci jedno , gowno wiesz o norwegii, tyle co naopowiadali ci wioskowe glupki, WOW 35 zeta za godzine , WOW, to trzeba jechac i trzepac kase, tak???

PO PIERWSZE, zapoznaj sie z lokalnym rynkiem pracy!!!
PO DRUGIE, sprawdz ile kasuja za dana usluge firmy norweskie !
PO TRZECIE, zjedz lekko z ceny zeby byc konkurencyjnym !

ale nie, po co...
lepiej przyjechac i zapieprzac za mniej niz najnizsza krajowa i myslec ze sie zarabia kokosy...

aaa no i trzeba bylo sie nauczyc chociazby angielskiego zeby zdobywac klientow,
nory nie sa glupie, polaka bez jezyka uwazaja za analfabete, wiec beda placic 60-80 kr i smiac sie w twarz !

wiesz, uczen na praktykach w firmie ( 16 -17 latek ) zarabia 60 kr /h
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
kamkru45 napisał:

Rozumiem, ze mnie uznajesz za taka wlasnie osobe ??

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kamkru45)
Wiking
nie bede sie znizac do twojego poziomu i twojego kumpla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
kamkru45 napisał:

blad w rozumowaniu
to do twojego poziomu trzeba bylo w temacie zjechac, a i tak nic nie pojelas.
prawdopodobnie nigdy nie pojmiesz
ale jaki sens zeby po kilku postach na forum juz sie zblaznic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
kamkru45 napisał:

ponizej twojego poziomu to juz sie nie da znizyc........hmmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kamkru45)
Wiking
bizi ty to dopiero pokazałes co masz w główce...
ale wroce to tematu to wszyscy polacy zarabiaja wiecej niż 150kr/g????może inaczej nikt nie ma tak mało jak ja czyli 80kr na godz?
bizi załatw mi prace prosze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kamkru, pracujesz za tyle, za ile sobie wynegocjujesz. Nikt o zdrowych zmyslach nie pracuje za 80 koron na godzine.
Mieszkasz w Stavanger, a Bizi w Oslo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kamkru45)
Wiking
posprzeczalismy sie troche...ale powiem wam ze długo siedziałam w domu na tyłku i szukałam pracy i nic a po angielsku mówie dobrze i nic!
znam wiele osob ktore maja taka stawke jak ja
wam sie udało ale jest mnostwo sob z pl ktorzy nie maja tam pracy i tutaj dla nich 80kr to dużo!wy myslicie inaczej bo wam sie udało...ale wiele rzeczy pisaliście po chamsku i chyba to nie była do końca prawda!!coo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok