Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2618 niezalogowanych)
18 Postów
Paweł Kłos
(Pawełk)
Wiking
retier1 napisał:
.....chyba nieźle sie bawisz Pawełk he

No zabawą bym tego nie nazwał, po prostu podchodzę do tego spokojnie. Kiedyś byłem nawet podobny do niego w rozumowaniu dlatego tym bardziej pojawia mi się uśmiech na twarzy, bo to tak jak bym widział siebie kiedyś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(Koalski)
Wiking
Pawełk napisał:
retier1 napisał:

No zabawą bym tego nie nazwał, po prostu podchodzę do tego spokojnie. Kiedyś byłem nawet podobny do niego w rozumowaniu dlatego tym bardziej pojawia mi się uśmiech na twarzy, bo to tak jak bym widział siebie kiedyś.

Niektórym wystarcza 30/h a niektórym nie wystarcza 3000.
Tak, że idź swoją drogę chłopie i się nie przejmuj opiniami...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Jednym slowem lato sie zbliza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Paweł Kłos
(Pawełk)
Wiking
Koalski napisał:
Pawełk napisał:
retier1 napisał:

Niektórym wystarcza 30/h a niektórym nie wystarcza 3000.
Tak, że idź swoją drogę chłopie i się nie przejmuj opiniami...

Dokładnie tak i tego zawsze uczę innych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Paweł Kłos
(Pawełk)
Wiking
Elise napisał:

Zgadza się i dlatego wspominałem że zawsze można przenocować w parku na ławce albo gdzieś w kartonie. Zapewne lato w Norwegii nie jest zbyt ciepłe ale myślę że da się przetrwać. Nie wiem tylko czy policja nie będzie sprawiać problemów.

Tak myślałem nawet że w przyszłości - (aby udowodnić sobie bo padały tutaj takie zarzuty że mam dwie lewe ręce) - jak już odniosę sukces jako sprzątacz za te 11-30 koron aby otworzyć firmę i sprowadzać tysiące pracowników z polski za podobną stawkę. Brał bym 2 korony od głowy za godzinę co przy 1000 daje mi 2000 koron za godzinie to daje mi dziennie 16 tys koron. Co w miesiącu daje mi 320 tys koron zysku, co daje mi około 160 tys zł miesięcznie zysku. A przecież mogę firmę dalej rozwijać i zwiększać zatrudnienie do np. 10 tys pracowników co daje mi 10 razy tyle zysku. Przejmę kontrole nad cała norwegią a z względu na stawki konkurencji nie bedę miał.

Tak więc jak widzicie czasem warto zacząć pracować za 11-30 korn na h a co do lewych rąk to śmiem twierdzić że w obecnych czasach można ich nie mieć wogóle. Obecnie liczy się głowa i pomysł

Jak to mówią Panowie w garniturach " to nic osobistego, to tylko biznes"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Pawełk napisał:
no i??? myslales i nie wyciagnales zadnych wnioskow... kiedy ty nadal chcesz mieszkac w kartonie inni w tym samym czasie wybieraja kolor dachowki... kiedy ty musisz isc za potrzeba do smierdzacej publicznej toalety my wybieramy kolor plytek do nowej lazienki!!!! wole jednak swoje zycie...

Pawełk napisał:
Tak myślałem nawet że w przyszłości - (aby udowodnić sobie bo padały tutaj takie zarzuty że mam dwie lewe ręce) - jak już odniosę sukces jako sprzątacz za te 11-30 koron aby otworzyć firmę i sprowadzać tysiące pracowników z polski za podobną stawkę. Brał bym 2 korony od głowy za godzinę co przy 1000 daje mi 2000 koron za godzinie to daje mi dziennie 16 tys koron. Co w miesiącu daje mi 320 tys koron zysku, co daje mi około 160 tys zł miesięcznie zysku. A przecież mogę firmę dalej rozwijać i zwiększać zatrudnienie do np. 10 tys pracowników co daje mi 10 razy tyle zysku. Przejmę kontrole nad cała norwegią a z względu na stawki konkurencji nie bedę miał.

Tak więc jak widzicie czasem warto zacząć pracować za 11-30 korn na h a co do lewych rąk to śmiem twierdzić że w obecnych czasach można ich nie mieć wogóle. Obecnie liczy się głowa i pomysł

a ja sobie marzylem jak to bedzie kiedy juz bede astronauta... mialem wtedy 4 latka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(norek100)
Początkujący
szkoda czasu gadac z idiota jak chce to niech daje dupy nawet za korone jak to sie mowi h...j mu w dupe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Paweł Kłos
(Pawełk)
Wiking
Yatsek napisał:
Pawełk napisał:
no i??? myslales i nie wyciagnales zadnych wnioskow... kiedy ty nadal chcesz mieszkac w kartonie inni w tym samym czasie wybieraja kolor dachowki... kiedy ty musisz isc za potrzeba do smierdzacej publicznej toalety my wybieramy kolor plytek do nowej lazienki!!!! wole jednak swoje zycie...

Pawełk napisał:

a ja sobie marzylem jak to bedzie kiedy juz bede astronauta... mialem wtedy 4 latka...

Ciesze się że już wylądowałeś na ziemi więc przestań pieprzyć o perspektywach bo brzmi to co najmniej śmiesznie

Myślałem że masz jakieś ambicje, jak sam widzisz większość ludzi w tym ty chce być tylko parobkiem a nie mieć parobków

Słabo myślisz o perspektywach Bo chyba nie jesteś z tych co myślą że ciężką pracą można się czegoś dorobić oprócz garba? Bo jeżeli tak myślisz to ci powiem że niewolnicy byli by wtedy najbogatsi a tak przecież nie jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Paweł Kłos
(Pawełk)
Wiking
norek100 napisał:
szkoda czasu gadac z idiota jak chce to niech daje dupy nawet za korone jak to sie mowi h...j mu w dupe

Nie zatrudnił bym cię nawet do obsługi taczki bo jesteś za głupi żeby zrozumieć przesłanie tego co piszę

Jestem w szoku że Norwegia przyjmowała tylu idotów, ale co się dziwić. Znajomy Duńczyk opowiadał że gdy była hossa to przyjmowali w Danii każdego upośledzonego aby nosić cegły. Mówi że w Dani już posprzątali a w Norwegii widzę że jeszcze nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Pawełk napisał:
Elise napisał:

Zgadza się i dlatego wspominałem że zawsze można przenocować w parku na ławce albo gdzieś w kartonie. Zapewne lato w Norwegii nie jest zbyt ciepłe ale myślę że da się przetrwać. Nie wiem tylko czy policja nie będzie sprawiać problemów.

Jak to mówią Panowie w garniturach " to nic osobistego, to tylko biznes"

Dosc pierdolenia a twoje plany biznesowe biora w leb.

Satsene gjelder fra 1. april 2011.
Renhold

Arbeidstakere som utfører renhold, skal minst ha en lønn per time på: 151,67 kroner.
Arbeidstakere under 18 år som utfører renhold, skal minst ha en lønn per time på: 114,56 kroner.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok