Elise napisał:
Jednym slowem lato sie zbliza.
Zgadza się i dlatego wspominałem że zawsze można przenocować w parku na ławce albo gdzieś w kartonie. Zapewne lato w Norwegii nie jest zbyt ciepłe ale myślę że da się przetrwać. Nie wiem tylko czy policja nie będzie sprawiać problemów.
Tak myślałem nawet że w przyszłości - (aby udowodnić sobie bo padały tutaj takie zarzuty że mam dwie lewe ręce) - jak już odniosę sukces jako sprzątacz za te 11-30 koron aby otworzyć firmę i sprowadzać tysiące pracowników z polski za podobną stawkę. Brał bym 2 korony od głowy za godzinę co przy 1000 daje mi 2000 koron za godzinie to daje mi dziennie 16 tys koron. Co w miesiącu daje mi 320 tys koron zysku, co daje mi około 160 tys zł miesięcznie zysku. A przecież mogę firmę dalej rozwijać i zwiększać zatrudnienie do np. 10 tys pracowników co daje mi 10 razy tyle zysku. Przejmę kontrole nad cała norwegią a z względu na stawki konkurencji nie bedę miał.
Tak więc jak widzicie czasem warto zacząć pracować za 11-30 korn na h a co do lewych rąk to śmiem twierdzić że w obecnych czasach można ich nie mieć wogóle. Obecnie liczy się głowa i pomysł
Jak to mówią Panowie w garniturach " to nic osobistego, to tylko biznes"