Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja

DO ZAINTERESOWNAYCH PRACĄ DODATKOWĄ - Norwegia

Czytali temat:
(1215 niezalogowanych)
21 Postów
Tomasz Deroń
(HINNA BYGG)
Wiking
Hej. Jeśli są jakieś osoby zainteresowane dodatkowym zajęciem w postaci drobnych prac budowlanych itp.(Stavanger, Sadnes) Pytania - proszę pisać na priv.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(artur.klimas)
Wiking
jestem elektrykiem z 20 letnim stazem ale zanej pracy nie pekam moj te.45674383
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Paweł Nowak
(p_nowy)
Wiking
Witam.

Z początkiem lipca tego roku wraz z narzeczoną i dwoma kolegami przyjeżdżamy do Stavanger celem podjęcia pracy (na dłuższy okres) Jesteśmy w wieku 25-27 lat. Mamy dużą wiedzę w dziedzinie budownictwa, elektryki, hydrauliki, mechaniki, wykończeń, remontów oraz napraw maszyn(6letnie doświadczenie w utrzymaniu ruchu) Jesteśmy mobilni, posiadamy narzędzia. Posiadamy także doświadczenie w sprzątaniu, zabieramy ze sobą sprzęt do prania dywanów, wykładzin, tapicerki meblowej oraz samochodowej. Chętnie podejmiemy jakąkolwiek pracę. Obraliśmy kierunek Stavanger, jest możliwość zmiany regionu. Posługujemy się j. angielskim. Chętnie wysłucham każdej propozycji.

Pozdrawiam
Paweł +48 602 398 461
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Bartosz Duś
(bartosz.duś)
Wiking
aktualne ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Tomasz Deroń
(HINNA BYGG)
Wiking
Jak ktoś ma ochote to może pomóc mi w malowaniu domu w stavanger. Od poniedziałku praktycznie. Bartek jak jestes zainteresowany(albo ktos inny) wyslij mi numer tel to obgadamy sprawe. Z tym ze tam jest dośc sporo pracy i raczej nie moze byc to osoba ktora pracuje. pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Bartosz Duś
(bartosz.duś)
Wiking
wysłałem na priv wszystko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Andrzej Sęk
(adre)
Wiking
Hej jestem zainteresowany praca dodatkowa ,mieszkam w Stavanger tel 96711855 pozdrawiam Andrzej Sęk
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok