Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
widzisz Optimus

jeśli czegoś nie wiem to po prostu nie dyskutuję i nie włączam się w dyskusję , no chyba tylko żeby pożartować

ale jak by nie było to człowiek przez 10- i więcej lat pobytu tutaj chcąc nie chcąc dowie się wszystkiego

no wiadomo przepisy się zmieniają , styl życia itd... ale jeśli nie wiem czegoś nie piszę po prostu i jedynie dla spokoju potrafię przeczytać czyjś post a komentarz zostawię dla samego siebie

ale jak już pisałem że Moroklumpen chce wszystkich uczyć bo ma tam jakiś śmieszny kurs

skoro jest mu to potrzebne to Ok = ale utwierdzanie się i kogoś przy okazji że jest tak a nie inaczej to zwykła utopia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Johnny Walker
(Moroklumpen)
Stały Bywalec
Optimus, umyśliłem że może być tak iż jedynie szkoła dzienna jest darmowa, a videregående dla dorosłych w trybie wieczorowym lub internetowym jest płatne (i to dość sporo z tego co pamiętam).
A co się dotyczy "powiatowego" to nie skomentuję. Trolli trzeba ignorować albo zgłaszać do admina. Wtrąca się taki po chamsku w dyskusję i zarzuca innym że kogoś próbują pouczać. Samemu nic nowego do dyskusji nie wnosi prócz wulgaryzmów. Wątek był o języku norweskim.
Aż strach pomyśleć, że tacy ludzie epatują swoim prostactwem gdzieś "na żywo" w świecie niewirtualnym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Moroklumpen napisał:
Trolli trzeba ignorować albo zgłaszać do admina.
tak
koniecznie
trzeba tępić tych, co przeszkadzają
likwidować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
Panowie :
-"jasta102"
-"Moroklumpen"
-"powiatowy myśliciel"
-oraz pozostali , którzy nic nie wnoszą konkretnego .

To jest temat dla przypomnienia :

-Praktyczny norweski z możliwością błędnego tłumaczenia-

ZACHOWUJECIE SIĘ TUTAJ JAK TROLLE !!! .

Załóżcie sobie osobny temat i pyskujcie do woli , a stąd proszę grzecznie się wynieść .

Proszę .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
i denaturat też
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
czesio.:* napisał:
kurde....jak on wrócił bez kart do norge?

pewnie klika z hasioka...

kolekcjonuje makulaturę, puszki i złom po hasiokach
do Trzech Króli nazbiera na bilet, a może nawet i ciężarówkę, do której już ma ukraińskie prawo jazdy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
jak na razie Moroklumpen to ty zachowujesz się jak świę//toj//ebliwy

jeżeli moje zdania rażą ciebie po oczach to znajdź sobie inne forum np: dla transwestytów albo gejów

ewentualnie jakieś środowisko ojca Rydzyka --- być może poczujesz się w swoim żywiole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Moroklumpen napisał:
Optimus, umyśliłem że może być tak iż jedynie szkoła dzienna jest darmowa, a videregående dla dorosłych w trybie wieczorowym lub internetowym jest płatne (i to dość sporo z tego co pamiętam).
A co się dotyczy "powiatowego" to nie skomentuję. Trolli trzeba ignorować albo zgłaszać do admina. Wtrąca się taki po chamsku w dyskusję i zarzuca innym że kogoś próbują pouczać. Samemu nic nowego do dyskusji nie wnosi prócz wulgaryzmów. Wątek był o języku norweskim.
Aż strach pomyśleć, że tacy ludzie epatują swoim prostactwem gdzieś "na żywo" w świecie niewirtualnym

W zasadzie mozna sprawdzic, zle niezbyt mi sie chce szukac

Co do zasmiecania to moge zasmiecac dowolny temat a admin ma to w chuju i nie ingeruje,
mnie to odpowiada i tak rozumiem wolnosc. Powinien cos robic z tymi ktorzy uniemozliwiaja dyskusje poprzez permanentne uzywanie wulgaryzmow nie na temat, Natomiast uzywane jako slowa zastepcze, wieloznaczne podkreslajace sens zdania sa jak najbardziej na miejscu-

Konkluzja: Atesty na jezyk pierdole jak rowniez VGS, ktora skonczylem przed laty
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Widze, ze sie sporo dyskutuje na moim watku - szkoda, ze nie na temat i szkoda, ze tutaj tez wtargnely klotnie i inne zbedne konflikty. Szkoda, bo po ilosci wejsc i z komentarzy na priv. widze, ze pomysl watku na temat nauki no. i z roznymi pomocnymi linkami jest popularny i doceniany przez wiekszosc formuowiczow. Przykro mi, ze nie potraficie uszanowac uzytkownikow tego watku i tego typu dyskusji prowadzic w innej oprawie.

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
barbara67 napisał:
rzykro mi, ze nie potraficie uszanowac urzytkownikow tego watku i tego typu dyskusji prowadzic w innej oprawie.

ja tam szanuję wszystkich urzydkowników
a najbardziej urzydkownika qantana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok