Siemka, w tamtym roku tez ostro sie szykowalem , zeby zrobic ta licencje ale rozeszlo sie po kosciach, za to zaliczylem jeszcze speed day i motopopoludnie na koniec sezonu;]
Mozemy sie zgadac na jakies wspolne latanie chociaz pogoda okropna w ostatnich dniach;/
co do kursu to tez jestem chetny pozdr
Karol_R1 napisał: Siemka, w tamtym roku tez ostro sie szykowalem , zeby zrobic ta licencje ale rozeszlo sie po kosciach, za to zaliczylem jeszcze speed day i motopopoludnie na koniec sezonu;]
Mozemy sie zgadac na jakies wspolne latanie chociaz pogoda okropna w ostatnich dniach;/
co do kursu to tez jestem chetny pozdr
o kogo ja widze ! karolek ;] dawno cie nie bylo widac razem z solo. nr telefonopw masz wiesz co i jak a sie nie odzwywasz. myslelismy ze cie nie ma albo ze nie jezdzisz ;] wpadaj do nas na bialej strzale
no siema, ehh dopiero 2 tygodnie temu przyjechalem do Nor. pogoda beznadziejna, jeszcze dobrze nie zaczalem sezonu ;/ a co do nr to wyslij mi na priv jeszcze raz bo pozbylem sie tel w niewyjasnionych okolicznosciach w keni...w ktoras srode napewno wpadniemy...wiesz ze ta sroda niewygodna;/ no inaczej byloby gdybym mieszkal w oslo... a ty niebieska masz na norweskiej blaszce.?? moja dostala kilka nowych gadzetow i narazie zostala,... chociaz prawie poszla w odstawke na rzecz S 1000 RR. POZDR
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.