Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
" aniek " witamu w naszych skromnych progach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Anna B
(aniek)
Nowicjusz
jakie witam, toz ja tu staly bywalec jestem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty

(Prodiz)
Początkujący
Marius13 napisał:
Wedzone pakujemy do koszyka i chodzimy od domu do domu sprzedajac mowiac ze to na bilet powrotny wtedy chetniej kupuja tak powaznie czesc zabieramy duza czesc wypuszczamy

To panowie tak bardziej na sportowo! Moze pora tez zaczac wedkowac, bo nigdy okazji nie bylo, a z opisow widze, ze warunki do lowienia dobre. No to mam prosbe, od czego by tu zaczac?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
anekwegorze juz nie biora Kolego co do poczatkow to najlepiej wyjdz nad wode podgladaj i rozmawiaj z wedkujacymi to najlepszy sposob na zawarcie fajnych znajomosci i napewno duzo mozna sie dowiedziec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Anna B
(aniek)
Nowicjusz
pytanie ! Czy jest tu ktos , kto strzela z kuszy do dorszy i wspomnianych wyzej wegorzy ? No i czy przypadkiem nie ma pianki mojego rozmiaru i nie chce mnie zabrac na taka impreze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
aniek napisał:
pytanie ! Czy jest tu ktos , kto strzela z kuszy do dorszy i wspomnianych wyzej wegorzy ? No i czy przypadkiem nie ma pianki mojego rozmiaru i nie chce mnie zabrac na taka impreze

Strzelac to ja lubie z gumy a na impreze to Cie moge zabrac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
jahu21 napisał:
Dokładnie tak jak Mariusz pisze część zabieramy a część wypuszczamy.
Ja biorę tyle ile zjem!
Nie dawno pisałem o szczupakach ponad dwudziestu sztukach
otóż nie wszystkie były zabrane dla niedowiarków skleiłem krótki filmik z tamtego dnia.

youtu.be/uVYn_msoIok

YHY to po co karzesz mi zabietac ten ciezki plecak Darus co ?????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
ha ha ha haaaaaa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Marek Z
(MarekZ)
Początkujący
Dobre... Tylko po co Wam tyle piwa...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
MarekZubacz napisał:
Dobre... Tylko po co Wam tyle piwa...?

Jak to po co dla kochanek,ktore smaża nam kielbasy kiedy my możemy spokojnie powedkowac

ribki,pipki,i sztanskie wspomnienia

np...Ostatnie wspomnienie z Darkiem to takie że zamiast choinki u Dariusza w domu stoi on sam,dlaczego???dlatego ze zostal napromieniowany zbyt mocnym jupiterem przez ogromny prom hahahahaha juz nie wspomne o tych kolegach w pomaranczowych strojach z rednigskojte hahahahahaha

cóż za reakcja,nawet nie wiem skąd oni sie znalezli no i jeszcze jaka kultura nawet do brzegu nas odcholowali aaaa niech to szlak trafi,bo dorsze dopiero zaczely sie ruszac,no Ale bylo super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok