Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Piotr Dembski Jake Burton Tomasz Piekarski (10128 niezalogowanych)
13 Posty
Malgorzata P...
(Margareth_M)
Wiking
snowman napisał:
ja tez jestem za Hemsedal, na nartach tam jeszcze nie bylem netety

no i najwyzszy czas poznac Hemsedal, a w styczniu to i warunki beda super i sniegu bedzie duzoooooo no i oczywiscie wszystko otwarte jak pogoda dopisze !!

Juz jest okolo 95cm sniegu w Hemsedal, otwarte prawie cale Tinden. Bardzo duzo sniegu w lesie Tottenskogen i na Tinden. W nadchodzacy weekend otwiera Roninheisen (krzeslo na gore po prawej stronie). W poprzedni weekend bylismy skiturowo na Totten (bo wyciag na te gore jeszcze zamkniety) i zjezdzalismy offpiste Skånebollen - tam bylo dobrze ze sniegiem po przetrawersowaniu z 200 metrow od szczytu, na grani kolo wyciagu jak zwykle wystaja kamienie, ale to normalka tam:
Kilka fotek z Toten z ostatnie soboty tutaj:
s926.photobucket.com/albums/ad108/MARGAR...009-nov-27-Hemsedal/

W drugiej polowie stycznia sie w Hemsedal niestety nie pojawie, bo mam inne plany na 22 stycznia az do 7 lutego. Ale bardzo mozliwe, ze odwiedze Hemsedal w sobote za tydzien.

Jakby ktos byl zainteresowany: w najnowszym numerze Fri Flyt jest offpiste-guide - czyli opis najfajniejszych zjazdow pozatrasowych w m.in. w Hemsedal, Oppdal, Stranda, Voss, Røldal i Narvik.

Poza tym - jesli kupujecie skipass na Hemsedal, kupujcie go przez Internet na www.skistar.com/hemsedal - TANIEJ.

pozdrowcia
Gosia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
my tez chetnie sie wybierzemy do Hemsedal tam jest super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ok... wiec zrobmy tak, podaje dwa weekendy styczniowe , srodkowo-styczniowe
piszcie, kto chce wyskoczyc do Hemsedal na narty,deske czy dupozjazdke... ja moge zabrac jedna albo dwie osoby jak cos

16-17 .01

23-24 .01

dla mnie obojetne, moge jechac w kazdy z tych weekendow wiec dostosuje sie do wiekszosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
ale czy to jednodnoiwy wypad czy planujemy dwudniowy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
marteszka napisał:
ale czy to jednodnoiwy wypad czy planujemy dwudniowy?

to od nas tylko zalezy

pisac...pisac.... propozycje, uzgodnimy to co bedzie wiekszosci najbardziej odpowiadac
ja moge na dzien, moge i na dwa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Jake Burton
(snowman)
Wiking
Coraz to wiecej konkretow
i bardzo ladnie

Mi tak osobiscie ciezko cos planowac bo nie wiem czy dozyje do polowy stycznia.
Ale mozna by sie umowic na ten weekend 16.17 to taka propozycja odemnie.
W sumie to chyba do Hemsedal jak jechac to juz najlepiej na weekend caly.
Przynajmniej mozna by sie bylo browarka napic :=) no i poszalec pozadnie po gorach!!
Koszty weekendu nie sa takie straszne. Czasami jak sie trafi dobra opcja to spanie wychodzi praktycznie jak za free placimy tylko za skipasy no i szame :=)

Pozdrawiam Mateusz !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
tomek r
(troman)
Wiking
Zaczyna się to ładnie kręcić!,a ja niestety mam wolny tylko najbliższy wekend .Zjeżdżam na trochę dłużej do Polski. Ale myślę,że po powrocie będę mógł spotkać się z silną paką!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Jake Burton
(snowman)
Wiking
Hej troman !!
Dostales wiadomosc odemnie na priv ??
Jak by co to ja raczej na 90% jestem w Hemsedal w sobote takze zapraszam.

Pozdrawiam !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MARCIN...)
Wiking
Witam wszystkich! Na dzień dzisiejszy pisze się na tą styczniową wyprawę narciarską - od dawna czekałem na taka przygodę a widzę ze robi się naprawdę ciekawie w tym temacie pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Jake Burton
(snowman)
Wiking
Coraz to wiecej ludzi sie szykuje i bardzo dobrze, zawsze to razniej mam nadzieje ze wyjazd dojdzie do skutku heheh i ekipa sie powiekszy a nie wykruszy !!

ja wraz z moim ojcem i tromanem uroczyscie otwarlismy sezon narciarsko-snowboardowy w Hemsedal. Warunki na stoku bardzo bardzo dobre tylko troche wialo i momentami bylo slabo widac ale to juz taka natura Hemsedal.

Uwiecznilismy ten jakze przepiekny i szczesliwy dzien z otwarcia na fotce hehe

Pozdrawiam !!

p.s
nie zebym byl jakims organizatorem ale chcialbym jakos zachecic tych co jeszcze nie byli a chcieli by albo tych co by chcieli a niemajom z kim nie ukrywajcie sie !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok