Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Piotr Dembski Jake Burton Tomasz Piekarski (10133 niezalogowanych)
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
W Konsberg tez jest bardzo fajne ski senter i calkiem blisko od Oslo godzinka drogi autem
Osobiscie polecam i chetnie dolacze sie do zorganizowanej grupy pod silnym wezwaniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
czyli co... jak dosypie nam sniegu to organizujemy wypad na narty ? jak uzbiera sie nas kilka osob, moze nawet z 10 to bedzie niezla zabawa ja juz mam najnowszy model kombinezonu, z poduszkami powietrznymi , 10 jest ich az specjalnie przystosowany dla milosnikow natury, co to lubia z drzewami sie bratac ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
to pozostalo nam czekac na snieg bo chetnych nie bedzie brakowalo

Ulv a czy ty pomyslales o tych biednych drzewach jak je zaatakujesz tymi swoimi 10poduszkami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty

(vivalacharles)
Nowicjusz
W rzeczy samej

@uv72:
może z instruktorką się zbrataj?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
marteszka napisał:

Ulv a czy ty pomyslales o tych biednych drzewach jak je zaatakujesz tymi swoimi 10poduszkami?

alez ja wlasnie z mysla o tych drzewach ten kombinezon kupilem ! tylko dla nich ! poza tym, jakos tak to juz bywa, ze z reguly samoczynnie trafiam zawsze na te najwieksze i to raczej na mnie wieksze wrazenie robi niz na tych drzewach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
ulv72 napisał:
marteszka napisał:

alez ja wlasnie z mysla o tych drzewach ten kombinezon kupilem ! tylko dla nich ! poza tym, jakos tak to juz bywa, ze z reguly samoczynnie trafiam zawsze na te najwieksze i to raczej na mnie wieksze wrazenie robi niz na tych drzewach

no w sumie racja latwiej w duze drzewo wcelowac niz w male
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
marteszka napisał:

no wlasnie wiesz, ja leniwy jestem wiec jak juz walnac, to tak zeby przy celowaniu przynajmniej nie trzeba bylo sie spocic zanadto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
ulv72 napisał:
marteszka napisał:

no wlasnie wiesz, ja leniwy jestem wiec jak juz walnac, to tak zeby przy celowaniu przynajmniej nie trzeba bylo sie spocic zanadto

A trafiłeś już kiedyś na jakieś z dziuplami że aż się pruchno posypało ulv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
retier1 napisał:

A trafiłeś już kiedyś na jakieś z dziuplami że aż się pruchno posypało ulv

a trafilem, trafilem... wbilem sie lbem w dziuple tak, ze ni chu chu ani ruchu ... a ze jakis dzieciol idiota byl, co to na zime zostal tu to zaczal mi tak nap....c po rekach, ze do dzis mi jakies dziwne wzory zostaly zywcem w skorze wydlubane... a kazdy mysli, ze ja taki glupi i tatuaze sobie jakies zrobilem
a pruchno posypalo sie... ale ze mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
a wracajac do nart albo raczej podobnych nartom rzeczy... to polecam zakup byle plastikowego poddupka na jakiejs stacji benzynowej . takiego do zjazdow dla dzieci.... i zjazd ze skoczni w Lillehammer
tzn. uprzedzam od razu, ze wystarczy od polowy zeskoku, przynajmniej dla mnie wystarczylo tak od polowy nabiera sie wystarczajacej predkosci, zeby miec problemy z zatrzymaniem przed koncowa banda

fajna sprawa, nawet zdjecia gdzies mam no i co najwzniejsze, tam nie ma drzew !!!
za to predkosc jest niezla, oj niezla no i wrazenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok