sih87 napisał: Hmm, że są na forum nie tylko "hejterzy"?
'
Wniosek sluszny, ale ja cyrklowalem w opcje, ze niewiele osob czyta a jeszcze mniej interesuje sie jakakolwiek sztuka.
Jednak istnieje niewielka grupa, która ma choć troszkę inne zainteresowania niż ogół forumowiczów.
Taka, która zawyża ilośc przeczytanego tekstu przez przeciętnego Polaka, a przeciętnie czytamy dwie strony tekstu na kartce formatu A4 przez rok...
Właśnie wróciłam ze Śląska.W małej miejscowości niedaleko Zgorzelca trafiłam do sklepu"Mała Mydlarnia".Weszłam i........nie mogłam się zdecydować co kupić.Kobieta sprzedająca w owym sklepie(będąca twórcą)jest rękodzielnikiem.Wykonuje:torebki,chusty,firanki itd.Co sądzicie o rękodzielnikach?
P.S.Właścicielka wymieniła kilka festiwali rękodzielniczych któych daty zapisałam-fajnie jeśli będę w stanie skorzystać.
Rękodzieła to świetna rzecz. Bardzo lubię, sam mam sporo takich rzeczy np. pas góralski, torba na ramię, czapki zimowe, szalo-tubę ( ostatnie robota mojej mamy)
A gdzie te festiwale są?
Niedaleko Zgorzelca(w wyremontowanym zamku)-potem skonkretyzuję,bo nie pamiętam konkretnie.W tym roku odbędzie się jescze Jarmark z okazji Bożego Narodzenia.Podobno b.wielu wystawców spotyka się wówczas sprzedając swe wyroby.
Też posiadam sporo rękodzieła.Ostatnio zakupiłam róg do picia miodu
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.