a kto pamieta te "zeszytowe" wydania serii opowiadan z dzikiego zachodu, jak np. "szepczacy"
albo z kolei z fantastyki.... ech.... piaseczniki...
a w ogole to przypomnialem sobie wlasnie, ze juz z 5 lat nie powtarzalem przygod tomka... pasowaloby odswiezyc
albo jak pojechalem na gielde komputerowa kupic pare kaset z grami na atari i trafilem prawdziwy rarytas
cale trzy ksiazeczki o kolejnych przygodach hana solo ( odbite na ksero oczywiscie, full elitarne normalnie )
ulv72 napisał: a kto pamieta te "zeszytowe" wydania serii opowiadan z dzikiego zachodu, jak np. "szepczacy"
albo z kolei z fantastyki.... ech.... piaseczniki...
a w ogole to przypomnialem sobie wlasnie, ze juz z 5 lat nie powtarzalem przygod tomka... pasowaloby odswiezyc
Była też seria powiastek wojennych sygnowanych głową TYGRYSA, pamięta ktoś?
To samo źródło co w przypadku Tytusów, posiada niezłą kolekcję Relaksów, Żbików itp.. Również ciekawostki do czytania typu seria Tygrysków, czy krótkie kryminały "Ewa wzywa 07". Tygryski czytałem z przyjemnością .
giovi2 napisał: ulv72 napisał: chyba was dziewczyny zdominujemy i w tym temacie
a sweterki na drutach robilyscie ?
sweterki,szaliki,czapki i nawet ciapki
Pytalam sie Ciebie kolego jakie ksiazki kisisz,co juz przeczytane sa przez Ciebie?
a nie wiem czy beda ci sie podobac w kazdym razie ludluma duzo jescze mam mialem wczesniej tutaj okolo 100 ksiazek ale przy ostatniej, kolejnej zreszta przeprowadzce rozdalem wiekszosc znajomym tutaj, zeby bylo mniej do przewozenia
Z Tygrysuw najbardziej lubialem czytać marynistykę,a zwłaszcza seria o wojnie Amerykańsko- Japońskiej Bitwe o Midvey(chyba nie tak sie pisze) pamiętam do dzisiaj
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.