Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja

PRACA W BERGEN - Norwegia

Czytali temat:
Waldii Waldii Michał Wąsala (2729 niezalogowanych)
8 Postów
Peter Parker
(Petr21276)
Wiking
witajcie!
Ja juz jestem w Bergen od tygodnia i strasznie potrzebuje jakiejkolwiek pracy, NOKI sie skonczyly. Moj telefon 93813772
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Petr21276 napisał:
witajcie!
Ja juz jestem w Bergen od tygodnia i strasznie potrzebuje jakiejkolwiek pracy, NOKI sie skonczyly. Moj telefon 93813772

napisz do aftenposten...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Petr21276 napisał:
witajcie!

To
skorzystaj z Biletu Powrotnego do Domu ...
---
Wszak jako Dorosły i Rozumny Człowiek , taki właśnie bilet masz już dawno kupiony .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Petr21276 napisał:
witajcie!

Rozumiem, że przyjechałeś w ciemno z myślą,.... ze się uda Nie udało się.

To może opisz teraz jasno i wyraźnie dla innych z tego typu pomysłami , że NIE TĘDY DROGA!!!!
Opisz jak szukałeś, gdzie mieszkasz, ze pieniądze się skończyły a ty jesteś na lodzie.....
Przysłuż się następnym rodakom choć tym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
zapisz się do jakiejś firmy pośrednictwa pracy
a sam możesz na ryby chodzić
nawet w mróz i ślizgawicę
spotkasz się ze zrozumieniem rodaków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Petr21276 napisał:
witajcie!
wzruszyłem sie na prawde
p.s. a jaki masz telefon
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Peter Parker
(Petr21276)
Wiking
milo mi ze wywolalem u Ciebie wzruszenie (zupelnie masz to odemnie za friko, w teatrze lub kinie trzeba za wywolanie podobnych uczuc zaplacic xd)
Zapisalem sie do wszelkich Bergenskich biur posrednictwa i troszke juz popracowalem (jako model dla studentow rysunku na akad. sztuk pieknych w bergen) Bilet owszem mam i zostawie go sobie na termin planowanego powrotu. Chetnie opisze bledy jakie uczynilem w optymalizacji procesu adaptacji w Bergen (ale moze po miesiacu, a jestem tylko tydzien). Noki sie skonczyly nie znaczy ze nie mam ich wcale. Moj telefon to Nokia 100 kupiony w bergen centrum, bo moj tablet i 3000nok zrabowano mi (kolejna mozliwosc by sie wzruszyc)
Mam pare pomyslow i nigdy sie latwo nie poddaje, to moja rada dla Rodakow, na poczatek.
Konkluzja: poprostu sie zapytalem czy ktos nie wie o jakiejs pracy w Bergen nawet za male stawki(podziele sie wyplata ) i tyle. Pozdrawiam serdecznie Piotr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Petr21276 napisał:
milo mi ze wywolalem u Ciebie wzruszenie (zupelnie masz to odemnie za friko, w teatrze lub kinie trzeba za wywolanie podobnych uczuc zaplacic xd)
Zapisalem sie do wszelkich Bergenskich biur posrednictwa i troszke juz popracowalem (jako model dla studentow rysunku na akad. sztuk pieknych w bergen) Bilet owszem mam i zostawie go sobie na termin planowanego powrotu. Chetnie opisze bledy jakie uczynilem w optymalizacji procesu adaptacji w Bergen (ale moze po miesiacu, a jestem tylko tydzien). Noki sie skonczyly nie znaczy ze nie mam ich wcale. Moj telefon to Nokia 100 kupiony w bergen centrum, bo moj tablet i 3000nok zrabowano mi (kolejna mozliwosc by sie wzruszyc)
Mam pare pomyslow i nigdy sie latwo nie poddaje, to moja rada dla Rodakow, na poczatek.
Konkluzja: poprostu sie zapytalem czy ktos nie wie o jakiejs pracy w Bergen nawet za male stawki(podziele sie wyplata ) i tyle. Pozdrawiam serdecznie Piotr
jak by to ode mnie zależało to bym kazał ci wracać nawet dziś, nie masz pracy to wracaj a nie skamlesz o prace za 50nok/t co tu robisz człowieku skąd sie wziąłeś?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Peter Parker
(Petr21276)
Wiking
nie ma chyba pracy za 50 nok, czy Ty taka masz? pozdrawiam, jestem z Wroclawia. mam wrazenie ze jestes jakis poddenerwowany xD nie wiesz nic na temat ktory mnie interesuje jak rozumiem?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Petr21276 napisał:
nie ma chyba pracy za 50 nok, czy Ty taka masz? pozdrawiam, jestem z Wroclawia. mam wrazenie ze jestes jakis poddenerwowany xD nie wiesz nic na temat ktory mnie interesuje jak rozumiem?piszesz że podejmiesz prace za małe stawki wiec chyba nie masz na mysli 150nok/t dziwi mnie po prostu co taki człowiek tu robi od tygodnia bez pracy i pieniedzy
przyjechaliscie "w ciemno" bo tu praca na ulicy lezy, a tu na dodatek jakiś rodak was okradł
dobrze że bilet zostawił powrotny
p.s. mimo tego zycze powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok