Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja
Czytali temat:
Waldii Waldii Michał Wąsala (2678 niezalogowanych)
8 Postów
Peter Parker
(Petr21276)
Wiking
szukanie pracy to proces w funkcji czasu xd okradl mnie nie rodak lecz grupa arabow. zmylil my nie interface tego portalu, myslalem ze to dobry pomysl zapytac rodakow w tym samym miescie o pare KONSTRUKTYWNYCH informacji. jedna prace juz mialem wiec dlaczego nie nastepna. pozdrawiam Anders
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Petr21276 napisał:
okradl mnie nie rodak lecz grupa arabow.
wow
to araby też kradną
a może i wódkę piją do tego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Peter Parker
(Petr21276)
Wiking
biorac pod uwage ceny alkoholu w norwegii raczej zbyt wiele wodki nie kupia za to. widze ze w niedziele w bergen sie nie pracuje, chyba ze placa za pisanie postow tutaj xd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
zabawni jestescie heheheeh jak zes sie dal tak w bambuko arabom zrobic tak poza tym bo jestem ciekawa a co do pracy to musze powiedziec podobnie niestety w norwegii jako tako nikt z praca nie pomaga jesli sie nie ma trzeba zepnac posladki i szukac dalej albo wracac ale nie mowie tego zlosliwie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Peter Parker
(Petr21276)
Wiking
xD było nie było historia, spinam spinam. pozdrawiam Piotr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
mozesz zarejestrowac sie w posrednictwach pracy takich jak: adecco, personalhuset, manpower. Lista agencji posrednictwa pracy jest na tej stronie. Jesli placisz np za hostel, radze przeniesc sie na kemping za ok 3000 nok za miesiac, w cene wliczony prad. Powodzenia!!!'
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok