Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Kow@lski napisał:
[quote]agnieszkaj81 napisał:
[quote]Kow@lski napisał:
agnieszkaj81 napisał:
luger63 napisał:
agnieszkaj81 napisał:
Kow@lski napisał:
agnieszkaj81 napisał:
Prawda jest taka,ze z niektorymi ludzmi nie da sie zyc. Ciagle musza rzadzic i zawsze maja racje,nawet jak jej nie maja.Dlatego ja sie wcale nie dziwie,ze jak sie taki biedak wyrwie z domu za granice to mu odbija.

Ok, poznalismy prawde, a jak bylo z Toba?...

Ze mna bylo tak,ze nigdy nie mialam meza, ale troche juz przezylam i duzo obserwuje co sie dzieje wokol mnie. Czasem lepiej est sie uczyc na cudzych bledach niz na swoich.

Ktos tam wczesniej pisal o brudnych podpaskach itp. i tu musze po prostu zadac pytanie. Jak to jest z facetami,ze tak czesto nie trafiaja do kosza na brudna bielizne i zuzyte majtki albo skarpety tak czesto leza obok na podlodze?

Są tacy, którzy uczą się czytając, inni uczą się na cudzych błędach, a jeszcze inni muszą osobiście nasikać na blaszany płot pod napięciem i oni stanowią zdecydowaną większość. Chyba to dobrze, bo skąd mieliby się uczyć ci bardziej roztropni?
Co do tych podpasek i brudnych majtasów leżących leżących byle gdzie, to ciekawa sprawa. Myślę, że mogą być zarzewiem konfliktów w związkach.Mnie i moim bliskim jest to obce zjawisko No cóż kultura osobista i higiena rzeczy ważne i zdrowe

W milosci jak w pokerze. Nie zawsze sie wygrywa,ale i tak warto zaryzykowac.
[/quote
W milosci sie nie ryzykuje, w milosci sie jest pewnym...[/quote]

Tak powiadasz? Tylko,ze jakos sie to wszystko zaczyna i buduje dalej. Rzadko jest sie pewnym po krotkiej znajomosci. Poza tym zawsze mozna sie wycofac,jezeli ktos boi sie byc zraniony.

w sumie to o co Ci chodzi? wyjdzie albo nie wyjdzie? Co niby ma wyjsc?... milosc czy ozenek?

musi co jeno i drugie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
ania_s napisał:
Aga dodalabym jeszcze wszystko obsikane dookola muszli klozetowej, czysta przyjemnosc

... o przepraszam bardzo!

panladny robi siusiu ladnie (na siedzaco),a jesli juz na stojaco,to pro-ekologicznie,w trakcie kapieli,pod prysznicem

p/s:
z bielizna to juz inna bajka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
panladny napisał:
ania_s napisał:
Aga dodalabym jeszcze wszystko obsikane dookola muszli klozetowej, czysta przyjemnosc

... o przepraszam bardzo!

panladny robi siusiu ladnie (na siedzaco),a jesli juz na stojaco,to pro-ekologicznie,w trakcie kapieli,pod prysznicem

p/s:
z bielizna to juz inna bajka...

rzadkosc panieladny ale godne pochwalenia (sie)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Agata Muszyńska
(mała72)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
joanna pachnik
(jpachnik)
Wiking
tak bywa moje sie rozpadlo maz wolal alkochol mam dwoje malych dzieci i zaczynam od zera jestem optymistka i mam marzenia przedewszystki dzieci ich przyszlosc jest najwarzniejsza a facetow fajnych i odpowiedzialnych jest mnostwo rada dla kobiet niedajcie soba pomiatac zaslugujemy na szacunek a frajerow zostawic swiat sie niezawali bynajmniej bedzie lepszy pamietajcie dzieci na pierwszym miejcu johana
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
tak na emigracji rozpada się wszystko-mąż zaczyna od razu pić , wszystkich obrzucać obraźliwymi słowami, zaczyna momentalnie bić żonę
żona od razu zaczyna przeklinać na męża, używa w jego kierunku narzędzi takich jak Np. siekiera, nóż , tasak do mięsa, wałek, papier toaletowy, itd... co złapie
dzieci zaczynają palić marihuanę, brać LSD, kokaina, piją alkohol, mają problemy z prawem

wogóle na emigracji jest jedna wielka patologia aż strach ,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Ależ ludzie potrafią kocopoły wymyślać. Już 21 rok biegnie mi na emigracji i w zasadzie to tylko widziałem i widzę, że małżeństwa to się ŁĄCZĄ, a nie rozpadają. Może nie akurat całe, ale połowa jednego, łączy się z połową drugiego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Tomasz Gabriel Bartoszewicz
(øl rødhåret bjørn)
Nowicjusz
Po to jest rozwód by się rozwieść! Do rozwodu nie porowdzi nic innego jaik samo małżeństwo przecież! Same się z tymi "frajerami" żenicie! To jak? Najpierw ukochany mężuś, a potem frajer? Pijaka sama se wybiera kobieta. Potem pijacka ciaża, alimeny, Mortal Kombat malżeński i obydwoje wyglądają jak zbite psy!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
A jak mnie kiedys maz zostawi,to zaspiewam mu tak i na pewno od razu wroci.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
wojtek czarnecki
(doberman)
Wiking
NIE ŁAM SIĘ MOJE ROZPADŁO SIĘ KIEDY BYŁEM W DOMU NIE MUSIAŁEM WYJEZDZAĆ POZDRAWIAM WOJTEK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok