Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kowalski09 napisał:

Chyba zle go zrozumiales,a moze to ja jestem niekumata dzisiaj lub zwyczajnie malo uwaznie czytam posty(jestem w trakcie przeprowadzki)[/quote]
Dzie sie przeprowadzasz, ulubienico?[/quote]

Raptem 50 metrow dalej od miejsca ex zamieszkania.Własciciel nie wyrazil zgody na mojego psiaka ,wiec coz bylo robic,ale jestem zadowolona ,warunki duzo lepsze i za ta sama cene
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(klaudia_39)
Wiking
Tez Cie lubie Kowalski Bo kto sie czubi ten sie lubi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
klaudia_39 napisał:
Wiesz Kowalski,ale prawda jest taka,ze nia jestem..i to jest tragiczne...Jednak poza tym,ze pisze o tym,nie uzalam sie nad soba Ty masz za male serce,aby miec wspolczucie.Widac jeszcze za malo od zycia w dupe dostales bo dalej jestes zarozumialy.Co do wypowiedzi giovi2 to nie wszystko w zyciu jest tak jednoznaczne i co do przyczyn to wlasnie rozlaka,nie co innego..u mnie bylo tym gruntem.Dlatego tak jak Ty chcialam jak najpredzej zyc normalnie Razem,nie osobno.

Z tego co widze Klaudia, to Ty podchodzisz bardzo jednoznacznie do tego co tu sie pisze.Przeczytaj jeszcze raz uwaznie moje posty ,szczegolnie ostatni do Ciebie(przeanalizuj go)i do dziewczyny o nicku bodajze Lika i powiedz mi gdzie widzisz w moim rozumowaniu ta jednoznacznosc.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(klaudia_39)
Wiking
Napisalas,ze musi byc cos nie tak w zwiazku skoro hiena ma pole do dzialania,a wczesniej,ze rozlaka zmienia ludzi i to jest przyczyna...to w koncu o co chodzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Ze kazdy przypadek jest indywidualny.To tez napisalam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(klaudia_39)
Wiking
racja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(klaudia_39)
Wiking
Wiecie co.....Schodzac ze mnie Jak juz ludzie sobie razem zyja na tej emnigracji,a konkretnie tu w Norwegii.Wspolnie sie dorabiaja,ucza jezyka,wychowuja dzieci,kupuja samochody i domy... Czy tu sa lepsze warunki dla zwiazku czy gorsze niz w PL?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
klaudia_39 napisał:
Wiecie co.....Schodzac ze mnie Jak juz ludzie sobie razem zyja na tej emnigracji,a konkretnie tu w Norwegii.Wspolnie sie dorabiaja,ucza jezyka,wychowuja dzieci,kupuja samochody i domy... Czy tu sa lepsze warunki dla zwiazku czy gorsze niz w PL?

tu jest wiekszy wspolczynnik samobojstw i rozwodow niz w Polsce - wiec chyba gorsze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(klaudia_39)
Wiking
No to dupa...dalej bede miec pod gorke Chyba dam se spokoj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)