Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1 Post

(klaudia_39)
Wiking
Jest takie powiedzenie cyt.NIGDY NIE MOW NIGDY wierz lub nie,ale na kazdego jest jakis sposob kolego,tylko odpowiedniej kobiety do tego trzeba..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(klaudia_39)
Wiking
Ja czesto latalam do meza,a on do pl i nie pomoglo....Jak juz trzecia osoba sie wtryni do malzenstwa to koniec.Dlatego uwazam,ze to wina tych kobiet,ktore zaczepiaja zonatych facetow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
Hardi napisał:
klaudia_39 napisał:
Kazdego faceta mozna uwiesc ...tylko po co ? po co komus zycie niszczyc?
skad wiesz, ze kazdego? bo ja jako facet powiem Ci, ze nie.

Oj Hardi Hardi, sztuka uwodzenia nie polega na tym, ze kobieta ci siada na kolana, pokazuje dekold i pyta czy masz ochote. One to robia tak, zebys to ty ją wział za reke rozpial guzik i powiedzial ze masz ochote

Hilton, chyba mowisz mowisz o seksie, nie o milosci. A watek jest o tym dlaczego sie rozpadaja malzenstwa, a nie dlaczego sie kochankowie rozstaja. Tu bym przyznal racje Hardiemu , chyba po raz pierwszy /czesc Hardi/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(klaudia_39)
Wiking
Kolego jej chodzilo o to,ze nikt nie moze byc pewien siebie...w sensie,ze nigdy czegos nie zrobi....Kazdy jest w stanie zdradzic i kazdy jest w stanie doprowadzic, czy przyczynic sie, do rozpadu malzenstwa.Wystarcza odpowiednie okolicznosci no i ta trzcia osoba...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
klaudia_39 napisał:
Ja czesto latalam do meza,a on do pl i nie pomoglo....Jak juz trzecia osoba sie wtryni do malzenstwa to koniec.Dlatego uwazam,ze to wina tych kobiet,ktore zaczepiaja zonatych facetow.

Klaudia, tak uwazasz, bo masz takie doswiadczenie, ale na tzw. emigracji malzenstwa sie rozpadaja z wielu roznych innych powodow /badz nie rozpadaja, jak ktos tu powiedzial/.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
klaudia_39 napisał:
Kolego jej chodzilo o to,ze nikt nie moze byc pewien siebie...w sensie,ze nigdy czegos nie zrobi....Kazdy jest w stanie zdradzic i kazdy jest w stanie doprowadzic, czy przyczynic sie, do rozpadu malzenstwa.Wystarcza odpowiednie okolicznosci no i ta trzcia osoba...

Klaudia, masz taka sama pewnosc o to, o co chodzilo Hilton co i ja. Moze Jej wmawiasz cos, czego nie powiedziala. Jak dla mnie w malzenstwie najwazniejsze jest zrozumienie, a reszta to pierdoly. Wybacz, ze nieco cynicznie zapytam - rozumialas sie ze swoim mezem tak jak teraz z Hilton, czy ze mna?

Ps. temat drazliwy, ale mam nadzieje, ze gore wezmie bezstronnosc, a nie solidarnosc jajnikow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Jesli malzenstwo,nie jest oparte na prawdziwej milosci,zrozumieniu,zaufaniu i tolerancji to nie trzeba emigracji zeby sie rozpadlo z wielkim hukiem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
giovi2 napisał:
Jesli malzenstwo,nie jest oparte na prawdziwej milosci,zrozumieniu,zaufaniu i tolerancji to nie trzeba emigracji zeby sie rozpadlo z wielkim hukiem.

nooo, dokladnie!
kocham Cie, Govi))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
klaudia_39 napisał:
Kazdy jest w stanie zdradzic i kazdy jest w stanie doprowadzic, czy przyczynic sie, do rozpadu malzenstwa.Wystarcza odpowiednie okolicznosci no i ta trzcia osoba...

Ty tez???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Z samym zrozumieniem kolego, daleko nie zajedziesz z taką kobietą jak Hilton,lub giovi.
zbyt szybko by zawiało nudą,jak znam życie
wybaczcie kobitki że użyłem waszego przykładu,ale chyba się nie pomyliłem
A jeśli już to sory
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok