Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
arek krol (5244 niezalogowanych)
1 Post

(sylwia25)
Wiking
pisalam juz wczesniej ze on jest juz w polsce.wiec jak zglosze tu to i tak to mi nic nie a
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
sylwia25 napisał:
pisalam juz wczesniej ze on jest juz w polsce.wiec jak zglosze tu to i tak to mi nic nie a
Witam.
Jedyną szansą zachowania twarzy w oczach pracodawcy jest zgłoszenie kradzieży na Policję. Można oczywiście wyrównać stratę z własnych funduszy, nie informując pracodawcy. Pamiętaj, w oczach prawa nie ma znaczenia, czy gość tylko mieszkał, czy było coś więcej, jest przestępcą. Poza tym, jak skończą się pieniądze, to wróci szukać ofiar, a wtedy go capną. Wydaje się mi, że również i w Norwegii istnieje przepis uznający za przestępstwo ukrywanie przestępstwa. Myślę, że nie można mieć jakichkolwiek skrupułów w stosunku do osoby, która w katastrofalny sposób zawodzi nasze zaufanie. Obecnie, posiadając informacje, które zebrałaś dzięki prywatnemu śledztwu, musisz grzecznie udać się na Policję, oni bardzo ucieszą się z tego co wiesz, oszczędzisz im sporo roboty .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
marian kowalski
(gigi8)
Wiking
rozmawiałem z tym chlopakiem i to są wszystko pomówienia,chlopak nie ukradł im żadnych pieniedzy,chcial sie dogadac zeby zaplacic mniej za przemieszkane tylko dni a oni zaczeli go straszyc ze zabiora mu dowod,dal im jeszcze nowe spodnie malarskie za 700 kr bo i tak wyjezdzal,za te głupoty wypisywane na tym forum i dzwonienia po ludziach powiedział zedzwoni na policje i wtedy zobaczymy kto bedzie miał problemy a dane wasze tez zna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
i co koniec ? jakieś wyjaśnienia ? gdzie jest Sylwia 25? Sztuczna afera ?
MASAKRA!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
gigi8 napisał:
rozmawiałem z tym chlopakiem i to są wszystko pomówienia,chlopak nie ukradł im żadnych pieniedzy,chcial sie dogadac zeby zaplacic mniej za przemieszkane tylko dni a oni zaczeli go straszyc ze zabiora mu dowod,dal im jeszcze nowe spodnie malarskie za 700 kr bo i tak wyjezdzal,za te głupoty wypisywane na tym forum i dzwonienia po ludziach powiedział zedzwoni na policje i wtedy zobaczymy kto bedzie miał problemy a dane wasze tez zna.

-- chyba będzie, obs !!! a nie mówiłem... --
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Mysle, ze tego powinno byc juz na tyle. Nie znamy osobiscie Piotra P. ani Sylwii K. Niech oni sobie to załatwią pomiędzy sobą i ewentualnie policją. Nie wiemy co tak na prawde zaszło.
Jeszcze słowo do Piechniczka: akurat to ja napisałm imie i nazwisko mezczyzny, ktory mieszka pod tym samym adresem co Piotr P. Nie napisalm słowa w tym poscie na temat kradziezy itp. Dane osobowe takie jak nazwisko i imie oraz nr telefonu i adres sa ogólnie dostepne np. na gulesider i napisanie tego na forum nie jest zadnym naduzyciem. Tylko w Polsce panuje teoria spiskowa i jest ustawa o ochronie danych osobowych, bo jakby czasem sąsiad sie dowiedział ile zarabia inny, to by umarł na zawał
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
wojtek sawicki
(wojtas07)
Wiking
Czy Wy ludzie naprawde nie macie nic do roboty...w głowach wam sie przewraca...A Ty Hilton wez se faceta poszukaj i zajmij sie swoimi sprawami a nie wymądrzaj sie na lewo i prawo.Wiem ze sie obrazisz i dlatego z góry przepraszam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
wojtek sawicki
(wojtas07)
Wiking
Przepraszam ze tak troche zadziornie pisze(Hilton nie powinienem takiej uwagi do Ciebie zrobić...przepraszam),ale poznalem sprawe od podszewki bo wkuzylo mnie wasze serwowanie wyrokami.I wiem ze niema zlodzieja,ale znajdzcie teraz Sylwie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
Hilton napisał:
Mysle, ze Jeszcze słowo do Piechniczka: akurat to ja napisałm imie i nazwisko mezczyzny, ktory mieszka pod tym samym adresem co Piotr P. Nie napisalm słowa w tym poscie na temat kradziezy itp. Dane osobowe takie jak nazwisko i imie oraz nr telefonu i adres sa ogólnie dostepne np. na gulesider i napisanie tego na forum nie jest zadnym naduzyciem. Tylko w Polsce panuje teoria spiskowa i jest ustawa o ochronie danych osobowych, bo jakby czasem sąsiad sie dowiedział ile zarabia inny, to by umarł na zawał

Uwielbiam jak ktoś obraca kota ogonem cytuję tytuł postu: "UWAGA NA ZŁODZIEJA" więc w kontekście jakiej sprawy się wypowiadasz Hilton? nadwyżki podaży nad popytem jagód w norwegi czy o wpływie zimnych prądów atmosferycznych na szelf kontynentalny - nie mam zamiaru dyskutować na temat oczywistej oczywistości naucz się czytać i logicznie myśleć a potem coś pisz, piechniczek to piechniczek czep się tramwaju...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
Jeszcze raz ja Hilton, nie bierz tego do siebie co napisałem, właśnie przed chwilą zerknąłem na twój profil i mnie totalnie zatkało - w życiu bym się nie spodziewał ale szczególy to tylko na priwie, po co plebs w fajne sprawy mieszać - szacun !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok