Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

UWAGA NA ZLODZIEJA - Norwegia

Czytali temat:
arek krol (5241 niezalogowanych)
1 Post

(sylwia25)
Wiking
PIOTR PARADOWSKI 35 LETNI CHLOPAK Z WROCLAWIA PRZEBYWAJACY W OSLO OD MIESIACA OKAZAL SIE ZLODZIEJEM.OKRADL NAS I SIE WYPROWADZIL Z MIESZKANIA POD NASZA NIEOBECNOSC.JEGO NR TEL96651146. JESLI KTOS GO ZNA I WIE GDZIE PRZEBYWA PROSZE O POMOC WZIOL PIENIADZE KTORE NIE NALEZALY DO MNIE WIEM ZE W OSTATNIM CZASIE PRACOWAL NA BAERUM WERK Z POLAKAMI I ZOSTAL ZWOLNIONY W TEN PONIEDZIALEK MA SIE ROZLICZAC Z SZEFEM,BYL 6 LAT W ANGLI,PRZEZ TYDZIEN MALOWAL PRZEDSZKOLE GDZIES ZA MAJORSZTUEN.JESLI KTOS WIE GDZIE ON JEST PROSZE O POMOC PIENIADZE NIE BYLY MOJE TYLKO MOJEJ SZEFOWEJ.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sylwia25)
Wiking
albo moze ktos mi doradzi co ja moge zrobic w takiej sytuacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Moge doradzic co mogłas zrobic, lub co mogła zrobić osoba, do ktorej nalezy mieszkanie. POBRAC TRZYMIESIECZNY DEPOZYT. Wtedy by sie nie wyprowadzil tak szybko, chyba ze stwierdziłby ze "odbiera depozyt" . A tak na marginesie, to jestem przeciwnicxzka mieszkania na kupie bo "taniej" , współczują ci tej sytuacji, ale nie znajdziesz go juz. Ewentualnie zgłos kradziez na policji. Przeciez popełnił przestepstwo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sylwia25)
Wiking
JA ZA TO MIESZKANIE NIE PLACILAM DEPOZYTU WIEC NIE BIORE OD NIKOGO.A ON NIE MIAL PIENIDZY BO DOPIERO CO TU PRZYJECHAL ZAPLACIL MI ZA POL MIESIACA I SPIERDOLIL JA PO PROSTU POSZLAM MU NA REKE ZGODZILAM SIE ZE ZAPLACI ZA POL MIESIACA BO MA TYLE PIENIEDZY PO PROSTU CHCIALAM MU POMOC BO MI TEZ TU KTOS POMOGL NIC WIECEJ.JESZCZE NAS OKRADL.SKURWYSYN.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sylwia25)
Wiking
WIEM ZE ZLODZIEJU PRZEGLADASZ TA STRONE ALE I TAK CIE ZNAJDE PANIE PIOTRZE PARADOWSKI ZLODZIEJU
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Różowa dupa)
Wiking
sylwia25 a sprawdzałaś na portalu nasza klasa czy on ma tam swój profil?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
sylwia25 napisał:
JA ZA TO MIESZKANIE NIE PLACILAM DEPOZYTU WIEC NIE BIORE OD NIKOGO.A ON NIE MIAL PIENIDZY BO DOPIERO CO TU PRZYJECHAL ZAPLACIL MI ZA POL MIESIACA I SPIERDOLIL JA PO PROSTU POSZLAM MU NA REKE ZGODZILAM SIE ZE ZAPLACI ZA POL MIESIACA BO MA TYLE PIENIEDZY PO PROSTU CHCIALAM MU POMOC BO MI TEZ TU KTOS POMOGL NIC WIECEJ.JESZCZE NAS OKRADL.SKURWYSYN.
Beznadzoejna sytuacja. Ale niestety, jak chce sie mieszkac trzeba miec kase i juz. Jesli pracował w Anglii to mogł cos odłozyc. Teraz juz nikomu nie zaufassz.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sylwia25)
Wiking
tak sprawdzalam nie ma go na nk.on juz byl dwa lata w polsce po zjezdzie z anglii.mial swoj interes w polsce ale wpadl w dlugi wiec kasy nie mial.mial tylko tu kolege do ktorego tu przyjechal.to nic ze nie zaplacil za mieszkanie najgorsze jest to ze zajebal pieniadze ktore nie nalezaly do mnie a ja musze teraz 1,5 miesiaca to odrabiac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
kasia robakowska
(kasiar)
Wiking
czesc moim zdaniem powinnas zglosic to na policje ,bezwlocznie jesli jestes legalnie ,i jeszcze nie byly to twoje pieniadze powinnas to zglosic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
PIOTR G
(HOLENDER83)
Wiking
To faktycznie menda takiemu to tylko łapy upierdolić.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok