Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
arek krol (5250 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
WiktorWiktor, nie uważasz że na drugim fotomontażu włosy powinny być raczej pod sukienkę i komentaż w (rodzaju a co mi tam mogę i z nim )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(WiktorWiktor)
Wiking
A CO JA ZROBIĘ JAK ON ZAWSZE TAKI NIE UCZESANY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
No, i na dodatek wcale nie wyglądasz jak "anderteiker", tylko jak Rysiek Riedel (świeć Panie nad Jego duszą na haju, ino grubsiejszy troszku
BO żeby ćpać i dalej trwać to trzeba dobrze się odżywiać i sobie nie żałować .
WTEDY ĆPANIE nie straszne ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
nie kazdy kto ma dlugie wlosy cpa,nie kazdy kto slucha deth metal pije krew i zarzyna koty na dzielnicy,hihihihihihi Gabi ja wychodze z zalozenia ze wszystko jest dla ludzi ale akurat cpanie to najgorsze gowno jakie mozna sobie aplikowac. Ja tam wole rumik albo balantynke z cola!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
fazi napisał:
.. Ja tam wole rumik albo balantynke z cola!!!!
A to tyż jest ĆPANIE jeżeli robi się to w nadmiarze...
W życiu trzeba wszystkiego spróbować tylko z umiarem i pod kontrolą o ile uważa się ,że jest to nam do szczęścia potrzebne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krzysiukoza)
Wiking
Sluchaj Sylwia jezeli chcesz goscia zidentyfikowac na fotografii to poszkaj na : www.ktokolwiekwidzial.pl : naprawde warto przekonasz sie!! Pamietaj nie poddaj sie sa jeszcze tacy co chca pomoc!!! Pozdrowionka dla ciebie i badz dobrej mysli!!
A co do reszty to sie nie przejmuj!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sylwia25)
Wiking
DZIĘKI BARDZO KRZYSIU
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
Wejdz na Polski czat regionalny (chyba Wroclaw to byl) tam podaj nazwisko imie i wiek ,ktos go moze zna , i cos podpowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Borsuk7 .
(Borsuk7)
Wiking
Hilton napisał:
Moge doradzic co mogłas zrobic, lub co mogła zrobić osoba, do ktorej nalezy mieszkanie. POBRAC TRZYMIESIECZNY DEPOZYT. Wtedy by sie nie wyprowadzil tak szybko, chyba ze stwierdziłby ze "odbiera depozyt" . A tak na marginesie, to jestem przeciwnicxzka mieszkania na kupie bo "taniej" , współczują ci tej sytuacji, ale nie znajdziesz go juz. Ewentualnie zgłos kradziez na policji. Przeciez popełnił przestepstwo. etam straszysz tylko ludzi! jestesmy w strefie szengen i norwegia też. to nie dziki zachód!!! wystarczy zgłosić to na psiarnie. (najlepiej w PL I NO)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
Zobacz na FACEBOOK TAM JEST KILKU POLAKOW ZE ZDJECIAMI O TAKIM IMIENIU I NAZWISKU ( ZROB FOTKE JAK KTORYS Z NICH I DOLĄCZ TUTAJ) ( SZCZĘŚCIA)
A TAK NA MARGINESIE DO TEGO WYZEJ !!!!( TO NIE UFAJĄ CI CO IM UFAĆ NIE MOŻNA ! JAK ZA 3 MCE . TO MOŻE ZA ROK )CIKAWE CZY WYJECHALEŚ Z POLSKI Z TAKA KASĄ >? A ZE JESTEŚMY W WIEKSZOSCI TAKIM NARODEM CO TO MU UFAĆ NIE MOŻNA WIEC TRZEBA BYC OSTROŻNYM ! MOŻE ZA MIESIĄC BY WYSTARCZYŁO !MOŻE DOKUMENTY TRZEBA BY SPISAC A MOŻE ZAMELDOWAC I SLAD BY BYŁ. MOZE ŁAJZA PRZYSZEDŁ W JEDNYCH SPODNIACH >? A MOZE ZA 3 MCE BY WZIOL 3 X WIECEJ !>>?WIEC KOBITKA WIE TERAZ CO BEDZIE ROBIC !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok