Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
11 Postów
Mateusz xxxxxx
(m_ate_usz_1987)
Wiking
dziekuje za wszelka pomoc wszystkim.napisalem odwolanie i wyslalem poczta elektroniczna dostalem odpowiedz ze w ciagu 3 tyg powinna przyjsc pisemna decyzja w sprawie tego bileciku . a co do autopass to zaloguje sie na stronie zeby dostac ten elektroniczny czytnik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

(nazwauzytkownikajuzistnie)
Stały Bywalec
Jasta nosi za duży łańcuch posrebrzany i ugniata mu tętnicę szyjną zewnętrzna, i to dlatego tak bredzi. Jeżeli dostanę mandat na który zasłużyłem to zapłacę na pewno. Ale kiedy tu przyjechałem i zostawiałem auto na Pl blachach i widziałem na własne oczy jak ciapaty skrupulatnie omijał NO auta a mi wpakował mandat bo niby stałem za blisko skrzyżowania. Polactwo bo co? A Ruskie w Polsce z Polskim paszportem to niby lepsze? A amerykany? Może przykład uczciwości? A np Litwini podający się za Polaków? Jasta jaki ma tatuaż to i tak ma nasrane w głowie i niech to dotrze to Jaśkowej łepetyny. Godzisz się nazywać polactwem Polaka bo uważasz że jasta ma rację? A jeżeli Twoja córka zostanie matka przed ślubem to nazwiesz ją ku...ą? Jasta niech sobie myśli co chce ale nie ma prawa obrażać Polaków!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

(nazwauzytkownikajuzistnie)
Stały Bywalec
wujek janek zapomniałem cytować ale do Ciebie piję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
345 Postów
P. H.
(Lomo)
Stały Bywalec
Po co ta hipokryzja. Już widzę jak posłusznie pójdziesz i zapłacisz. Za dużo ludzi widziałem co na okoliczność mandatów w Norwegii rzucali trudne do przytoczenia wiązanki .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok