Witam dostalem zolty bilecik do zaplaty na 760k spoznilem sie kupic drugi bilet parkingowy no i sie stalo,trudno sie mowi
moje pytanie w jaki sposob moge zaplacic ?? nie posiadam jeszcze konta bankowego w norwegi :/ czy ktos sie orientuje gdzie jest siedziba EUROPARK w oslo i czy sa tam jakies kasy gdzie moglbym zaplacic gotowka ewentualnie czy istnieje mozliwosc przelewu z polskiego konta?? Obecnie przebywam z Oslo wiec wolalbym podjechac osobiscie i zaplacic.Natopiast bramek AUTOPASS nazbieralo mi sie ich troche podczas przyjazdu do oslo nie placilem na stacjach benzynowych bo nie mialem czasu stawac i wypisywac tych blankiecikow , nie jestem zarejestrowany na ich stronie anie nie posiadam elektronicznego czytnika ktory automatycznie pobiera za przejazdy i moje pytanie moge gdzies sprawdzic ile mam juz naliczone za te bramki czy musze czekac az przyjdzie mi zaplata do polski , w bliskim czasie chce nabyc ten elektroniczny pierdzielnik zeby uniknac wlasnie takich oplat. dzieki za jakakolwiek pomoc