Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
29 Postów

(Atka24)
Wiking
Witam wszystkich.
Bedziemy w nstępnym miesiacu organizować spotkanie dla konbiet. Można bedzie dowiedzieć się jak pielęgnować ciało, jakich używac kosmetyków, w jakiej fryzurze i kolorze będzie wam najlepiej a także w co się ubrać aby wszystko wyglądało smacznie. Można bedzie zrobić sobie makijaz na prod=fesjonalnych kosmetykach Mary Kay. O dokładnym terminie bede was informowac osoby chetne prosze o kontakt na priv ponieważ nie mamy dużego mieszkania. Jeśli bedzie dużo chętnych osób bedą 2 a nawt 3 spotkania. Razem z Moniką która jest fryzjerką chcemy zrobić coś dla was abyścia poczuły się piękne...
Serdecznie zapraszam

Mój numer 46239737
lub gg 9416482
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Karolina Lalak
(Carla Donna)
Wiking
Witam,
ile kosztuje strzyżenie męskie z dojazdem do klienta i bez dojazdu. Gdzie przyjmujesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(KrysiaFiordzianka)
Wiking
Dziwne ogłoszenie ,daj namiary gdzie jesteś ..?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
KrysiaFiordzianka napisał:
Dziwne ogłoszenie ,daj namiary gdzie jesteś ..?

Aktualne ogłoszenia znajdziesz tutaj: www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/uslugi/fr...ka_+paznokcie_+uroda
Zgłoś wpis
181 Postów
Angelika Mojak
(Angela22)
Stały Bywalec
Labioplastyka i przerost warg sromowych. Strasznie mnie to krępuje, a przy niektórych aktywnościach jest wręcz niekomfortowo. Boję się jednak, że to może bardzo boleć... czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia? Jak wygląda sam zabieg i co z gojeniem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
orime
(orime)
Nowicjusz
No więc powiem Ci z mojego doświadczenia, że nie jest tak źle, jak się wydaje, chociaż wiadomo, każdy ma inny próg bólu. Zabieg robią zazwyczaj w znieczuleniu miejscowym, więc sama operacja jest do ogarnięcia. Gorzej może być po, bo przez kilka dni faktycznie odczuwasz dyskomfort, no i trzeba uważać na wszystko – siadać delikatnie, nosić luźne ubrania itd. Gojenie trwa około kilku tygodni, ale większość mówi, że po 2-3 tygodniach jest już lepiej. Ważne jest, żeby znaleźć dobrego specjalistę, żeby wszystko było zrobione precyzyjnie.
Jeśli chiałabys zabieg zrobić w Polsce, polecam poczytanie sobie o nim w na stronie kliniki Estebelle. Jest tam dokładnie opisane co i jak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok