Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Odzyskaj nadpłacony podatek z Norwegii

Reklama

Norweski horror - Norwegia

Czytali temat:
katarzyna barbarewicz Seba Attero Dominatus (2127 niezalogowanych)
1 Post
marek s
(marek57r)
Wiking
mam tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Mariusz Kudrewicz
(mikolaj11)
Wiking
SŁUCHAJ JA TEZ PRZEZ TĄ FIRME WYJECHAŁEM PRACOWAŁEM DLA NICH PRAWIE ROK I JESTEM BARDZO ZADOWIOLONY ROBILI WSZYSTKO ZEBY MI BYŁO DOBRZE. A CO WY CHCIELISCIE ZEBY ZA PODRÓZ PŁACILI I MIESZKANIE MOŻE JESZCZE MIELI WAS ŻYWIĆ ... HA HA SMISZNI JESTESCIE .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
maciek wolejszo
(maciekbuk)
Wiking
tez wyjechalem przez ta firme i przejal mnie na miejscu jobzone, jestem zadowolony zadnych problemow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jerzy,Adam Banasiak
(Jurek622)
Wiking
stawka143 nok brutto,pracuje bez posrednikow,oplacam kwatere,2500nok,oprocz tego benzyna na dojazd i wyzywienie.Ja tu zyje i pracuje,jestem zadowolony,ale wielkich kokosow z tego nie ma.A jesli ktorys z Was chce milionow i wszystko podane na tacy to niech szuka powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Piotr.ek Lomiarz
(petersburg28)
Wiking
No bo na to wychodzi ,że najlepszą obroną jest atak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(ewa_kris)
Wiking
to co tu przeczytalem wola o pomste do nieba ludzie chcecie wiecej kasy grajcie w totolotka tu trzeba zasuwac w pocie czola a nie siedziec wieczorami po 9 godzinach pracy i zlopac piwo czy chlac wodke jak jeden z drugim na nastepny dzien ma pracowac ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ula39)
Wiking
Nie do wiary ,jak Wam nie wstyd kazdemu moglo sie cos takiego przytrafic?....Nie wierze ze byliscie tacy oswieceni, przyjezdzajac do tego kraju,skoro nie macie z tego kokosow to po co tu siedzicie ?Pozdrawiam tych pracusiow ktorzy zepsuli rynek,bo pracowali w pocie czola za 70 kor na godzine,ktorzy nauczyli Norwegow jak mozna Polaka oszukac ,pokazli im wiele zlego,i niestety takich sytuacji bedzie wiecej...Mieszkam tutaj pare lat i moge sie wypowiedziec na ten temat....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok