Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Lo huset Gardermoen

jest bardziej interesowna ,a swoj interes przedklada ponad interes czlonkow zwiazku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
anna h
(annahost)
Nowicjusz
panladny napisał:
... zmije hoduja na wlasnej skorze!
Zmija to jest twoja...nie bede sie znizac do twojego poziomu,z takimi "ludzmi" jak ty nie ma co gadac!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
anna h
(annahost)
Nowicjusz
fullcasco napisał:

jest bardziej interesowna ,a swoj interes przedklada ponad interes czlonkow zwiazku

???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...jakie to mile,dobra ciociu ze zwiazkow!

nauczylas sie juz dzielic szary tlum na ludzi i 'ludzi' .po 12 latach w norwegii zaliczasz sie pewnie do nadludzi!
ta umiejetnosc jest ci bardzo przydatna w pracy dzialacza zwiazkowego,ktora w 99% polega wlasnie na
kontakcie z ludzmi

czy po zaplaceniu skladki,twoje opory znikaja i mozna awansowac do twojego poziomu?

wstydzisz sie czy boisz,podac nazwe i adres swojej centrali.
a moze nikt cie tam po prostu nie zna.albo (co bardziej prawdopodobne) znaja cie i dlatego nie chca miec z toba nic wspolnego.

dzialaj dalej,wielka specjalistko od niczego.
moze uda ci sie zwerbowac nastepnych platnikow,w koncu zaciagniete kredyty trzeba splacac!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów

(petro6)
Początkujący
Placilem skladki na zwiazki,gdy dostalem permitering nie bylo powtarzam nie bylo osoby ktora potrafilaby wytlumaczyc zawilosci przepisow.(oczywiscie w ww zwiazkach)Mezowie zaufania poodawali sprzeczne informacje (sami nie byli zorietowani)hehe,w tej chwili wiem jak wyglada sprawa z rejestracja w NAV i jakie okresy sa zaliczane do ew dagpenger lecz gdy byla potrzebna ta informacja zwiazki milczalyWiec po swoim przykladzie wiem ze to strata kasy.Pamietacie 1maj w Oslo i jakze ,,liczna''reprezetacje..... l;epiej ubezpieczyc sie w pl datkowo
ale to tylko moje subiektywne zdanie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
nie tylko twoje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Ja nie narzekam na LO...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
no to jesteś jednym z nie wielu wyjątków ciekawy przypadek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Ja nie narzekam na LO...
ale nie masz ich za co chwalic pewnie sie wczoraj zapisales
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
I tu Cie zaskocze bo jestem członkiem od pięciu lat i krzystam z ich pomocy w różnych sprawach. Trzeba sie tylko umieć dogadać z czym większość ma kłopoty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok