Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Do annahost ... Dlaczego nie spotkałem Cię w fellesforbundet, chociaż często jestem na Møllergacie? Chyba że pracujesz na Lilletorget? Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
anna h
(annahost)
Nowicjusz
Wlasnie jade jutro tam do pracy, ale to nie Fellesførbundet tylko Bygningsarbeiderforening. Pracuje tam kiedy moge i trzeba, na codzien jestem nauczycielem norweskiego w szkolach podstawowych,ucze polskie dzieci.Do tego jestem tlumaczem i od 2 tygodnia wrzesnia zaczynam tez kurs norweskie dla doroslych.Do tego chodze sama do szkoly(juz 3 rok) i mam rodzine.wiec jak widzisz staram sie jak moge.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Jeszcze wczoraj mieściło się tam także fellesforbundet na 5-piętrze..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
anna h
(annahost)
Nowicjusz
Zgzam sie z toba,jeszcze wczoraj jak ostatnio tam byla to bylo, ale tam siedza praktycznie adwokaci ktorzy zajmuja sie sprawami ktore od nas dostaja. jest tam tez zwiazek dla hydraulikow(na prawo). Ja pracuje w Oslo Bygningsarbeiderforening i Fellesforbundet avd1(ten miesci sie na tym duzym placu,ale ja jestem czesciej na Gardermoen).dzieki za to ze jestes czlonkiem,takich trzeba wiecej.Pozdrawiam Anna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Moj mąż należy do LO juz cztery lata ja troche krocej...ale to własnie norwedzy zaproponowali wstąpienie...sami przyniesli deklaracje i pomogli w załatwieniu...jest wrecz źle widziane ze ktos nie nalezy...jakos do tej pory, na szczęscie nie korzystalismy z pomocy ale róznie może sie zdarzyć...i uwarzam ze przynalezność jest jak najbardziej wskazana...pozdrawiam..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
anna h
(annahost)
Nowicjusz
Fajnie ze firma sama zaproponowala wam czlonkostwo, widac ze dba o pracownikow.Prosze pamietac ze wszyscy co naleza do zwiazkow sa ubezpieczeni na wypadek wypadku w czasie wolnym oraz na wypadek(nie daj boze)smierci. Takze majatek znajdujacy sie w domu w ktorym jest adres zamieszkania jest ubezpieczony, ja przenioslam moje ubezpieczenia z IF do SpareBanken1 i zaoszczedzilam ok.6000 kr rocznie. Ostatni kontaktowal sie ze mna IF ale i tak im sie nie udalo dac lepszych cen. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...czy ty annahost,pracujesz w dziale reklamy,czy masz premie od kazdego zwerbowanego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Gosia Z
(goshia)
Początkujący
W zeszlym roku rowniez ubezpieczylam samochod w sparebanken1 jako czlonek zwiazkow zawodowych, ale w tym roku przenioslam sie do storebrand bo bylo taniej.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
panladny....nie rozumiem twojego zapytania....co cie obchodzi,że ktoś chce komuś cos wytłumaczyć i doradzić...my,forumowicze nie jesteśmy ludzmi ciemnymi jak tabaka w rogu i potrafimy sami wyciągnąć wnioski jak i gdzie sie ubezpieczyć.i do jakiego zwiazku należeć..jesli cię to nie interesuje to poprostu omiń ten wątek i idz dalej a nie dogryzaj ludziom,ktorzy chcą pomoc....bo to bardzo nie ładnie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...ale mi wygarnelas,ho,ho. a pytalem nie ciebie,wiec po co ten post?

p/s: panladny robi zawsze ladnie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok