Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
oj dziki,jakis ty inteligentny...a swoja droga chyba faktycznie cos z toba jest nie tak.na innym watku napisales cyt: a ja na to LACHA,teraz znowu: gacie w dupie...tu maja,podobno,dobra opieke psychologiczna.zglos sie,moze jeszcze nie jest za pozno...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Następny mądry, Ludzie nie mogą normalnie Porozmawiać, bo tacy jak właśnie wiedzą wszystko najlepiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
panladny napisał:
oj dziki,jakis ty inteligentny...a swoja droga chyba faktycznie cos z toba jest nie tak.na innym watku napisales cyt: a ja na to LACHA,teraz znowu: gacie w dupie...tu maja,podobno,dobra opieke psychologiczna.zglos sie,moze jeszcze nie jest za pozno... Napisałem tak żeby taki jak ty zrozumiał. Z początku starałem nie zwracać się na wasze mądrości uwagi, jednak czytając wiele wątków na forum, zawsze wbija się w temat, jakiś wszechwiedzący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
DZIKI napisał:
Następny mądry, Ludzie nie mogą normalnie Porozmawiać, bo tacy jak właśnie wiedzą wszystko najlepiej.MOGĄ TYLKO NA KONKRETNY TEMAT W KONKRETNYM WĄTKU
Czyż nie...?
SAM ŁAMIESZ TO co wytykałeś innym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...nie nerwuj sja,dziki,bo zaczynasz gubic slowa i mylic klawisze,normalnie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
anna h
(annahost)
Nowicjusz
Nie deneruj sie tak DZIKI, nie jeden cham na swiecie. Tacy (chamscy)tez do zwiazkow przychodza i pijani czasmi. Ja sie tym nie przejmuje,nerwow sobie nie zamierzam szarpac osobami ktorych matka kultury nie nauczyla.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
panladny napisał:
...ale mi wygarnelas,ho,ho. a pytalem nie ciebie,wiec po co ten post?

p/s: panladny robi zawsze ladnie!
bo mnie ten watek osobiście interesuje....a ty jak widzę wtrącasz sie wszędzie jak przysłowiowa flanelowa koszula w pewna część ciała...i na dokładke nic nie wnosisz bo twoje posty są poniżej krytyki...dowalasz wszystkim po kolei i szydzisz...wziąłeś sobie za punkt honoru dorównać Gabrielowi albo Faziemu?nic z tego ,nie masz ich inteligencji ani polotu...miernota pozostanie miernotą...ps.może i ładnie robisz....ale w łazience..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...ale BeKa,na calego!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(SAS)
Wiking
Dopoki bedziemy polemizowac z niektorymi osobami to beda one na topie.

Proponuje ignorowac pewnych osobnikow to moze im sie to znudzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
B.K. napisał:
... dorównać Gabrielowi albo Faziemu?...
HALO..!!!.HALO ...!!!
..proszę mi tu nie szastać chwilowymi ikonami tego szacownego forum...!!! .
NAJWAŻNIEJSZE ,ŻE TĄ ŁAZIENKĄ gościowi dowaliłaś dokładnie.....
Uśmiałem się troszeczkę...pewnie zaraz będzie riposta,
niemniej ma to co che i nie ważne już jest jak się będzie bronił i tak jak na razie jest "DNO"...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok