Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
K 112 Maria K patrcja bedkowska Milka ... Magdalena Fabczak JUSTYNA TYRYBON MELAJLA patrycjaa1709 anna janikowska janikowska Aleksandra Staw Aleksandra Janewicz (6484 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kalba napisał:
A to sorry Madzia Jak tam Hania, opiekuje sie siostrzyczka?

Opiekuje sie i zaraza katarem i kaszlem, to juz drugi raz

Powiedz mi Klaudia, do ktorego otwartego przedszkola tutaj chodzicie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Chodzimy na Storhaug. To jest piec minut od polskiego sklepu.

www.openbarnehage.dinstudio.se/

Ucaluj dziewczynki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kalba napisał:
Chodzimy na Storhaug. To jest piec minut od polskiego sklepu.

www.openbarnehage.dinstudio.se/

Ucaluj dziewczynki

W takim razie musimy sie umowic na ktorys dzien, ja mieszkam na Storhaug
Tak myslalam, czy czasami na Nedre Dalgt nie chodzicie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
W czwartek jest zabawa karnawalowa, rodzice tez maja sie przebierac Bierz dzieci i idziemy na tany tany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów

(ewelina00072)
Nowicjusz
Witam

Mam jeszcze jedno pytanko- właśnie próbowałam zapisać synka do przedszkola przez internet i wymagają tam ode mnie hasła- czy ktoś wie co to za hasło i skąd się bierze tzn. jak się je ustala???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Musisz się zarejestrować, podać swój numer personalny. W naszej kommunie przysyłają nazwę użytkownika i hasło pocztą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów

(ewelina00072)
Nowicjusz
być może i u nas tak jest tylko nie wiem czy to że wpisałam nasze numery personalne wystarczy żeby przysłali nam nazwę i hasło. Rozumiem przez to że hasła do minID nie trzeba tutaj używać??? tzn. nie można bo nie pasuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
a mozecie dziewczyny podpowiedziec jezeli jakas znajdzie sie z okolic NORDFJORDEID jakie jest najlepsze przedszkole dla dziecka?ja narazie planuje zapisac mojego 2 latka na nsp.rok ale tez jak niektore z was stresuje sie chyba gorzej niz to wszystko warte.i napiszcie mi jak dziela sie grupy wiekowe-czyli np.od 0-2,3-4?jak to jest?jestem teraz w ciazy i w sierpniu rodze i mam cicha nadzieje ze moze moje szkraby zalapia sie na jedna grupe...aczkolwiek watpie..moj synek mowi dobrze po polsku,a raczej trajkocze jak katarynka-uciszyc go nie moznaa z norweskiego to wie jak powiedziec dzien dobry,dowidzenia,chodz i przytul hehe-mam nadzieje ze rozwinie swoj jezyk norweski(a ja przy nim)w przedszkolu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Mój synek chodził do dwóch różnych przedszkoli w dwóch różnych kommunach i w obu były dwie grupy 0-4 lata i 4-6.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Justyna ;)
(Jena)
Wiking
Moj syn chodzi do przedszkola w ktorym jest grupa 0-3 i druga grupa 3-6 latek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok