Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin Krukowski emilia wilczewska *** *** Bartek Brzyśkiewicz Marek P Mateusz Matias Mariusz0o halotunowa SzczepanS Ann31 Marian Zamojski Monika J Kasia :) (25502 niezalogowanych)
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Fionka juz jestem 8 mies po porodzie , a co do tego tycia , to ja koło 7 miesiąca tak przybrałam na wadze bo musiałam leżeć niestety a teraz jest tragicznie z tym zrzucaniem zbednych kg , moze utworzymy kolo wzajemnego wspierania dla otyłych po porodzie w grupie zawsze raźniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iza1981)
Wiking
Witam , No wiesz to zależy od lekarza prowadzącego ja miałam USG robione co miesiąc w Polsce
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Oczywiście że to zależy od lekarza prowadzącego , widac mój lekarz nie widział potrzeby , by robić je częściej . Na szczęście dziecko urodziło sie zdrowe .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
to prawda w grupie zawsze razniej ale ja mam jeszcze 3miesiace do porodu a tu kilogramy caly czas ida do przodu!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
No to jeszcze troszkę musisz zaczekać , a wiesz jakiej płci będzie dzidzia?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
dziewczynka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
oj ja tez na pewno sie przyłącze do gubienia tych zbednych kg.póki co to nie przytyłam ale i bez ciąży znalazło by sie cos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
fionnka gratuluje dziewczynki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ja również gratuluję córuni a ja ma 2 chłpaków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
corcia czy synek to niewazne!ale najwazniejsze zeby dzidzia urodzila sie zdrowa!! tego pragna wszystkie mamy!
alma gratuluje ty juz masz podwojne szczescie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok