Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin Krukowski emilia wilczewska *** *** Bartek Brzyśkiewicz Marek P Mateusz Matias Mariusz0o halotunowa SzczepanS Ann31 Marian Zamojski Monika J Kasia :) (25500 niezalogowanych)
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
CHCąC DOSTAć SIE DO SZPITALA,MUSISZ PŁYNąć PROMEM????O KURCZE OBYś ZDążYŁA I JAK PRZYSZEDŁ MOMENT PORODU,TO POBYT W SZKOLE RODZENIA CI POMóGŁ?POZDRAWIAM I żYCZE ZDRóWKA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
no wiesz ciężko mi powiedziedzieć czy coś mio szkoła rodzenia pomogła bo to była 2 ciąża ale na pewno jest to fajna rzecz.co do promu to mam nadzieje ze wczesniej pojade do szpitala.dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
OOOO ALMA78 ALE MASZ RóżNICE MIęDZY DZIEćMI. ALE PRZYNAJMNIEJ STARSZE RODZEńSTWO BARDZIEJ POMAGA PRZY BOBASKU.CHOCIAż MOJA 4 LETNIA CóRKA TEż MI BARDZO POMAGA.MOJE PORODY TEż BYŁY KRóTKIE.PIERWSZY TRWAŁ 3 GODZINY A DRUGI TYLKO 50 MINUT.żYCZE KAżDEMU TAKIEGO PORODU PRZYNAJMNIEJ MóJ Mąż NIEMUSIAŁ DŁUGO CIERPIEć JAK MU WBIJAŁAM PAZNOKCIE W RęKE
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
ha ja też poprosze o godzinke cierpienia.pierwsze dziecko wyskoczyło szybciutko za to drugie 14 godzin sie pchało i nie mogło wyjść z czego zafundowało mi 9 godzin bóli krzyżowych ale za to urodził sie zdrowy i śliczniutki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
iga klaptocz
(edgar)
Wiking
dziewczyny nie wiecie cos moze o tym ze nie wolno jest tymianku w ciazy??? podobno to zabronione a ja od 3 tygodni go jadlam bo miałam na niego jak nigdy ochote. Czy to nie jest tak ze mamy sluchac naszego organizmu i jest to na co mamy ochote bo nasze ciało sie domaga??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
WITAM! Z TEGO CO WIEM TO TYMIANEK ZALICZA SIE DO ZIóŁ KTóRE NIESTETY Są ZAKAZANE W CIążY,PONIEWAż ZLE WPŁYWAJA NA PŁóD.MOGE SIE MYLIć ALE DLA WŁASNEGO SPOKOJU SKONTAKTUJ SIE Z GINEKOLOGIEM ALBO LEKARZEM RODZINNYM.POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
U MNIE BYŁO TAK żE W CIążY ZJADAŁAM STRASZNIE DUżE ILOśćI CZEKOLADY I PRZETWORóW MLECZNYCH.POPROSTU NIEMOGŁAM SIE POCHAMOWAć,JAK JAKIś NAŁóG.A TERAZ MóJ SYN NIEMOżE JEśś TYCH RZECZY(I WIELU INNYCH)BO MA ALERGIE,I JA TEż BO NADAL KARMIE PIERSIą.NIEWIEM CZY TA MOJA DIETA W CIążY MA JAKIś ZWIąZEK Z ALERGIą SYNA,ALE COś W TYM MUSI BYć JESZCZE RAZ POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
iga klaptocz
(edgar)
Wiking
No ladnie, lekarz mowił ze nie powinno zaszkodzic chyba ze zjadlam tego kilo. A ja myslalam ze jak mam ochote to znaczy ze dobrze bo tymianek to chyba zdrowy jest... Ale lipa, człowiek chce zadbac o siebie, zmienic diete a tu okazuje sie ze tak dlugo robilam sobie na szkode. Nie wiecie czy wizyty u ginekologa sa tylko płatne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
iga klaptocz
(edgar)
Wiking
a w tym stresie to sie nawet sie nie przywitałam z wami mamuskami ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
DOROTA K.
(DORA348)
Nowicjusz
wiesz co dam ci dobrą rade jak bedziesz tutaj chodzić do lekarza to zabardzo niewierz im co do słowa co oni ci doradza,jak masz jakies wątpliwosci albo potrzebujesz rady to lepiej skontaktuj sie ze swoją mamą one najlepiej wiedzą.bo tutejsi lekarze nieswiecą zbyt dużą wiedzą inieraz mogą wbład wprowadzić.Wierzcie mi dziewczyny na słowo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok