Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin Krukowski emilia wilczewska *** *** Bartek Brzyśkiewicz Marek P Mateusz Matias Mariusz0o halotunowa SzczepanS Ann31 Marian Zamojski Monika J Kasia :) (25485 niezalogowanych)
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Dzieki Fionka , ja tym szcześciem ciesze sie 11 lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiosna Balcarek
(kumkum)
Wiking
Cześć dziewczyny!
Pozwólcie, że do Was dołączę Jestem w 33 tygodniu. Wczoraj byliśmy na wizycie u lekarza (badanie ginekologiczne) w Baerum. Na 16 marca mamy zaklepaną wizytę u położnej. I tak powolutku zbliżamy się do finiszu. heh, chociaż mój Jasiu to z chęcią chyba już teraz wydostałby się z brzusia

Mam jeszcze pytanie do "doświadczonych mam", czy chodziłyście do szkoły rodzenia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
JA JESZCZE PAMIęTAM WRAżENIA Z SALI PORODOWEJ,BO BYŁO TO ZALEDWIE 7 MIESIęCY TEMU MAM TEż STARSZą CóRKE,ALE PRZY żADNYM DZIECKU NIECHODZIŁAM DO SZKOŁY RODZENIA.NAPEWNO TAKA SZKOŁA JEST DOBRA,BO MASZ PRZYGOTOWANIE DO PORODU,ALE JAK DZIDZIUś BEDZIE SIE PCHAŁ NA śWIAT TO I TAK CZŁOWIEK ZAPOMINA O WSZYSTKIM I WSZYSTKO SIE TOCZY SAMO POZDRAWIAM I żYCZE ZDRóWKA DLA CIEBIE I DZIDZIUSIA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiosna Balcarek
(kumkum)
Wiking
WąSIK, dziękuję za odpowiedź i życzonka
Pewnie masz rację -ja przynajmniej jestem pewna, że w moim przypadku zapomniałabym wszystkiego
Życzę wszystkiego dobrego z Twoją Dwójeczką!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
OBY TYLKO PORóD BYŁ PO TWOJEJ MYśLI I DZIDZIA BYŁA ZDROWA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ja tak jak Wąsik mam 2 dzieci , jedno 11 lat a drugie 8 miesiecy , tez jeszcze pamietam poród .Do szkoły rodzenia też nie chodziłam . Zyczę Ci lekkiego i szybkiego porodu ja w obu przypadkach rodziłam mniej więcej 5 godzin , Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiosna Balcarek
(kumkum)
Wiking
Dziękuję, oby się sprawdziło. Nie stresuję się samym porodem jako takim, tylko boję się, że popękam, albo że będą kleszcze potrzebne .
No, ale trzeba mieć nadzieję i wiarę, że pójdzie "jak po maśle"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
a ja do szkoły rodzenia poszłam dopiero w drógiej ciąży(teraz sie bujam z trzecim chłopakiem).troszke to dziwne ale miałam mase czasu wiec postanowiłam sprawdzic jak tam jest.było super bo wszystkie byłyśmy grube,mówili dużo o porodzie ale tez i o opiece nad dzieckiem w porywach nawet do metod wychowania malucha.fajna sprawa ale prze pierwszej dzidzi.po takich zajęciach wracasz do domku spokojniejsza ze jakoś sobie poradzisz podczas porodu ale ile to tak naprawde pomoże to nie wiem,kwestia indywidualna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
A CHODZIŁAś DO SZKOŁY RODZENIA W NORWEGII CZY W POLSCE?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
oczywiście że w polsce.w norwegi mieszkam w takiej dziurze ze nie wiem czy prom zdąży przypłynąć na czas jak zaczne rodzić
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok