Niezły wątek tutaj powstał, ja się również nudzę bo siedzę chory w domu

barbara67, pytanie odnośnie zumby, czy faceci też na to chodzą? właśnie na siłowni się pojawiła, ale ja taki nieśmiały... hehe, myślę, że nie miejsce ale ludzie powodują nudę(to nic osobistego i do nikogo), sam czasem siedzę z poczuciem zmarnowanego dnia, ale później myślę że to jednak był dobry dzień by naładować baterie na następny

jeśli mieszkasz pod Oslo, to myślę ze nie zrujnuje Cię raz na tydzień wypad do tego miasta, zawsze można od kogoś rower pożyczyć i śmignąć, w końcu to niedaleko

można wyjść na spacer, pooglądać zwyczaje ludzi, na ryby i na grzyby ale o tym już było, można siedzieć na forum i z ludźmi pogadać, jak Luba napisała, jest takie stare porzekadło...a jeśli ludzie ładują Twoje bateryjki to właśnie jest po to forum, zawsze możesz też chwycić za koło ratunkowe w postaci telefonu do przyjaciela

a swoją droga, jeśli prowadziłaś biznes własny to dlaczego nie tutaj, wiem wiem bariera językowa, ale równie dobrze można wsiąść kogoś z językiem do spółki

tyle moich sugestii i nie odbieraj tego jak ataku na swoją osobę, po prostu wypowiadam się w temacie

no i nie zapominaj, że mieszkasz w najpiękniejszym zakątku Europy, więc codzienne wyjście z domu pozwoli Ci go odkrywać

Pozdrawiam
Ps. odnośnie lampy, udało mi się taka pozyskać za free, niestety bez funkcji wybudzania, stoi w kącie ale jak zapali jej światełko to uwierzcie mi ze wierze w to, że po dwóch godzinach przy niej można mieć kłopoty z snem
Ps.2

na nudę można w październiku wziąć udział w takiej oto imprezie :
www.terella.no/2009/10/17/oktoberfest-party-in-oslo-norway/