Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(olinka)
Wiking
Celem wyjaśnienia mieszkam kawałek od Oslo ,niby w dziurce ale nie aż takiej
Jęcze ,bo tylko tyle mi przyszło do głowy aby coś zaczęlo sie dziac ,a jak trzeba będzie to nawet powyje
to maiła być ciekawostka a nie powód do ataku i jakiejs ukrytej złości ,ale nie wszyscy musza to rozumiec :-P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
olinka napisał:
Celem wyjaśnienia mieszkam kawałek od Oslo ,niby w dziurce ale nie aż takiej
Jęcze ,bo tylko tyle mi przyszło do głowy aby coś zaczęlo sie dziac ,a jak trzeba będzie to nawet powyje
to maiła być ciekawostka a nie powód do ataku i jakiejs ukrytej złości ,ale nie wszyscy musza to rozumiec :-P

ej spoko nie chciałam Cię atakować.ale tak piszesz że aż żal ściska.jeśli Ci to pomaga to jęcz i wyj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Dziewczyny - jak wam sie nudzi to sprobujcie tego :

Poprawi samopoczucie i kondycje fizyczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
barbara67 napisał:
Dziewczyny - jak wam sie nudzi to sprobujcie tego :

Poprawi samopoczucie i kondycje fizyczna

3 minuty 21 sekund
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
No super super
Tak mnie to zacheciło że sama zaczęlam podskakiwac i tylko tyle mi z tego wyszło
Jakis czas temu przerobiłam kurs " taniec brzucha" ,kolki strasznie łapały he he he he
Ale fakt pomoga na nude
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Basiu, to FENOMENALNE jest !

Aż się zgrzałam....od oglądania...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
Zumba jest całkiem popularna na siłowniach ostatnio
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Bylam wczoraj pierwszy raz na zumbie i na prawde - SUPER

Mozna tez kupic sobie do domu :

www.zumbafitness.no/?utm_source=google&a...-%20Brand%20Products
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
Zazdroszcze ci Basiu. Ja wczoraj zakuwalam do klasowki. Wlasnie wrocilam ze szkoly i mam zupelnie wyprany mozg. Klasowka poszla tak sobie. Norweski jest strasznie trudny, szczegolnie jak trzeba opanowac inne wiadomosci a nie tylko jezyk. Te zawodowe slowa to jakas masakra jest. Ja nie potrafie tego powtorzyc, a na klasowce musialam je napisac z glowy (najpierw zapamietac slowo, potem jego znaczenie a na koncu pisownie). Jak tak dalej pojdzie to mi chyba glowa peknie. Mam nadzieje ze potem, jak sie juz oslucham z tym zawodowym belkotem, to bedzie mi latwiej. Bo jak nie to sie poddam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
ankaper napisał:
Zazdroszcze ci Basiu. Ja wczoraj zakuwalam do klasowki. Wlasnie wrocilam ze szkoly i mam zupelnie wyprany mozg. Klasowka poszla tak sobie. Norweski jest strasznie trudny, szczegolnie jak trzeba opanowac inne wiadomosci a nie tylko jezyk. Te zawodowe slowa to jakas masakra jest. Ja nie potrafie tego powtorzyc, a na klasowce musialam je napisac z glowy (najpierw zapamietac slowo, potem jego znaczenie a na koncu pisownie). Jak tak dalej pojdzie to mi chyba glowa peknie. Mam nadzieje ze potem, jak sie juz oslucham z tym zawodowym belkotem, to bedzie mi latwiej. Bo jak nie to sie poddam.

Jakie zawodowe slowa - moge ci jakos pomoc ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok