Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
stefan1957 takasz (6032 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
Kowalski09 napisał:
Dino napisał:
Kowalski09 napisał:
Hilton napisał:
Nie chodzi o to, zebys sie ze mną zgadzał. Chodzi o to, ze napisales ze A.E. jest niekompetentna, potem napisales ze masz argumenty, ale tylko dla zainteresowanych, wiec badź konsekwentny i zamiast pisac na forum ze ta pani "sie nie zna" , to mogłes bezposrednio temu poszkodowanemu chłopakowi wysłac wiadomosc prywatną, w ktorej mogłes wypisaC WSZYSTKO CO ZŁE NA JEJ TEMAT. On jest na pewno zainteresowany

Alez on sie nie pytal!!!! Skad u licha wiesz, ze jest zainteresowany. Jakos "ten najbardziej zainteresowany" najmniej sie odzywa, za to odzywaja sie tacy, ktorzy zawsze maja cos do powiedzenia.
...

Wystraszyłeś chłopaka i się nie odzywa, a forum, no cóż... jest publiczne.
PS.
   Wyjaśnij publicznie zarzuty w stosunku do pani A. E., jeśli nie możesz, to przeproś i je wycofaj .

Alez tu nie bylo zadnych zarzutow. Byla mowa o braku kompetencji. Mam takie doswiadczenia i tyle. A jesli ktos ma inne to nic tylko sie cieszyc!

Oczywiście, nie było zarzutów, poza zarzutem niekompetencji, który jest dość poważny i mogący zaszkodzić osobie pomawianej. Zwykła ludzka przyzwoitość i wzajemny szacunek wymagają, abyś takie pomówienie udowodnił, bo jak na razie brzmi ono fałszywie i kreuje twój negatywny wizerunek .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
W Nowym 2010 Roku zycze kazdemu jak najlepszych doswiadczen - z kazda firma, w kazdym urzedzie i ogolnie wiecej slonecznych dni, anizeli pochmurnych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Hilton ma racje
kowalsci jak powiedziales A to musisz powiedziec B
no chyba ze jestes GNOJEK I DUPEK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Kowalski09 napisał:
W Nowym 2010 Roku zycze kazdemu jak najlepszych doswiadczen - z kazda firma, w kazdym urzedzie i ogolnie wiecej slonecznych dni, anizeli pochmurnych.

No tak... kupka zrobiona, życzenia złożone, teraz wypada posprzątać po sobie, panie Kowalski09.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Dino napisał:
Kowalski09 napisał:

No tak... kupka zrobiona, życzenia złożone, teraz wypada posprzątać po sobie, panie Kowalski09.

Ales Ty inteligientny, Dino. Przejrzales wszystko doglebnie. Przejrzales mnie na wyrost. Lepiej sie zamnknij, dopoki mam o Tobie dobre zdanie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Kowalski09 napisał:
Dino napisał:
Kowalski09 napisał:

Ales Ty inteligientny, Dino. Przejrzales wszystko doglebnie. Przejrzales mnie na wyrost. Lepiej sie zamnknij, dopoki mam o Tobie dobre zdanie.

Ciekawe co się stanie jak się nie zamknę? Ktoś narobi na wycieraczkę? Zamiast dawać dobre rady, zajmij się wyjaśnieniem pomówienia pani A. E., jakie raczyłeś opublikować .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
fullcasco napisał:
Hilton ma racje
kowalsci jak powiedziales A to musisz powiedziec B
no chyba ze jestes GNOJEK I DUPEK

A Ty, full-cos-tam skoncz z chlaniem. Bo nie jestes zly czlowiek, tylko alkochol wyplukal Ci /powiedzialem przez duze "c"/ witamine c.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Spokojnie Kowalski, nerwy są niepotrzebne.
Napisałeś ponad sto postów ale niestety w jednym z nich palnąłeś głupstwo.
Należało by jakoś wyjść z tego z twarzą, a nie wszystkich w koło ustawiać po drugiej stronie barykady.

Oskarżasz o niekompetencję osobę z której usług korzysta wiele osób.
Akurat moja rodzina jest w gronie klientów tej firmy i jedynie ceny im się nie podobają, sprawy formalne jednak są w jak najlepszym porządku.
Moim zdaniem jest to dowód kompetencji tej firmy.
Może Ty wiesz lepiej jak załatwiać sprawy w urzędach lepiej niż oni, zawsze możesz otworzyć firmę konkurencyjną i świadczyć takie usługi.
Jeżeli napisałeś prawdę to wypadało by poprzeć to jakimiś dowodami,
jeśli napisałeś to tylko po to aby zwrócić na siebie uwagę to chyba dobrze by było przeprosić?

Twoje słowa i sam decyduj jaką postawę przyjąć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Grzes203 napisał:
Spokojnie Kowalski, nerwy są niepotrzebne.
Napisałeś ponad sto postów ale niestety w jednym z nich palnąłeś głupstwo.
Należało by jakoś wyjść z tego z twarzą, a nie wszystkich w koło ustawiać po drugiej stronie barykady.

Oskarżasz o niekompetencję osobę z której usług korzysta wiele osób.
Akurat moja rodzina jest w gronie klientów tej firmy i jedynie ceny im się nie podobają, sprawy formalne jednak są w jak najlepszym porządku.
Moim zdaniem jest to dowód kompetencji tej firmy.
Może Ty wiesz lepiej jak załatwiać sprawy w urzędach lepiej niż oni, zawsze możesz otworzyć firmę konkurencyjną i świadczyć takie usługi.
Jeżeli napisałeś prawdę to wypadało by poprzeć to jakimiś dowodami,
jeśli napisałeś to tylko po to aby zwrócić na siebie uwagę to chyba dobrze by było przeprosić?

Twoje słowa i sam decyduj jaką postawę przyjąć.

Grzes, naprawde cenie Twoje slowa. Zawsze jestes wywarzony /mimo ze zjechalem Saki/, a przynajmniej robisz to na tyle, na ile emocje Ci pozwalaja. Pomoz mi - jak mam z tego wyjsc z twarza? Moim jedynym celem, zeby cokolwiek mowic o A.E. bylo to: UWAZAJ!
Byc moze juz nie jest tak jak kiedys. Wszyscy sie zmieniaja, nawet Ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Kowalski09 napisał:
Moim jedynym celem, zeby cokolwiek mowic o A.E. bylo to: UWAZAJ! haha
wszedzie i zawsze trzeba uwazac
wszystkie firmy nie tylko doradcze maja na swoim koncie bledy,ale nie bledy sa wazne,bo kazdy je popelnia,tylko to jak zostaja naprawione
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok