Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

kr

Kredyt got贸wkowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
stefan1957 takasz (6743 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
Kowalski09 napisa艂:
Dino napisa艂:
Kowalski09 napisa艂:
Hilton napisa艂:
Nie chodzi o to, zebys sie ze mn膮 zgadza艂. Chodzi o to, ze napisales ze A.E. jest niekompetentna, potem napisales ze masz argumenty, ale tylko dla zainteresowanych, wiec bad藕 konsekwentny i zamiast pisac na forum ze ta pani "sie nie zna" , to mog艂es bezposrednio temu poszkodowanemu ch艂opakowi wys艂ac wiadomosc prywatn膮, w ktorej mog艂es wypisaC WSZYSTKO CO Z艁E NA JEJ TEMAT. On jest na pewno zainteresowany

Alez on sie nie pytal!!!! Skad u licha wiesz, ze jest zainteresowany. Jakos "ten najbardziej zainteresowany" najmniej sie odzywa, za to odzywaja sie tacy, ktorzy zawsze maja cos do powiedzenia.
...

聽聽聽Wystraszy艂e艣 ch艂opaka i si臋 nie odzywa, a forum, no c贸偶... jest publiczne.
PS.
聽聽聽Wyja艣nij publicznie zarzuty w stosunku do pani A. E., je艣li nie mo偶esz, to przepro艣 i je wycofaj .

Alez tu nie bylo zadnych zarzutow. Byla mowa o braku kompetencji. Mam takie doswiadczenia i tyle. A jesli ktos ma inne to nic tylko sie cieszyc!

聽聽聽Oczywi艣cie, nie by艂o zarzut贸w, poza zarzutem niekompetencji, kt贸ry jest do艣膰 powa偶ny i mog膮cy zaszkodzi膰 osobie pomawianej. Zwyk艂a ludzka przyzwoito艣膰 i wzajemny szacunek wymagaj膮, aby艣 takie pom贸wienie udowodni艂, bo jak na razie brzmi ono fa艂szywie i kreuje tw贸j negatywny wizerunek .
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
W Nowym 2010 Roku zycze kazdemu jak najlepszych doswiadczen - z kazda firma, w kazdym urzedzie i ogolnie wiecej slonecznych dni, anizeli pochmurnych.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Hilton ma racje
kowalsci jak powiedziales A to musisz powiedziec B
no chyba ze jestes GNOJEK I DUPEK
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Kowalski09 napisa艂:
W Nowym 2010 Roku zycze kazdemu jak najlepszych doswiadczen - z kazda firma, w kazdym urzedzie i ogolnie wiecej slonecznych dni, anizeli pochmurnych.

聽聽聽No tak... kupka zrobiona, 偶yczenia z艂o偶one, teraz wypada posprz膮ta膰 po sobie, panie Kowalski09.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Dino napisa艂:
Kowalski09 napisa艂:

聽聽聽No tak... kupka zrobiona, 偶yczenia z艂o偶one, teraz wypada posprz膮ta膰 po sobie, panie Kowalski09.

Ales Ty inteligientny, Dino. Przejrzales wszystko doglebnie. Przejrzales mnie na wyrost. Lepiej sie zamnknij, dopoki mam o Tobie dobre zdanie.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Kowalski09 napisa艂:
Dino napisa艂:
Kowalski09 napisa艂:

Ales Ty inteligientny, Dino. Przejrzales wszystko doglebnie. Przejrzales mnie na wyrost. Lepiej sie zamnknij, dopoki mam o Tobie dobre zdanie.

聽聽聽Ciekawe co si臋 stanie jak si臋 nie zamkn臋? Kto艣 narobi na wycieraczk臋? Zamiast dawa膰 dobre rady, zajmij si臋 wyja艣nieniem pom贸wienia pani A. E., jakie raczy艂e艣 opublikowa膰 .
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
fullcasco napisa艂:
Hilton ma racje
kowalsci jak powiedziales A to musisz powiedziec B
no chyba ze jestes GNOJEK I DUPEK

A Ty, full-cos-tam skoncz z chlaniem. Bo nie jestes zly czlowiek, tylko alkochol wyplukal Ci /powiedzialem przez duze "c"/ witamine c.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Spokojnie Kowalski, nerwy s膮 niepotrzebne.
Napisa艂e艣 ponad sto post贸w ale niestety w jednym z nich paln膮艂e艣 g艂upstwo.
Nale偶a艂o by jako艣 wyj艣膰 z tego z twarz膮, a nie wszystkich w ko艂o ustawia膰 po drugiej stronie barykady.

Oskar偶asz o niekompetencj臋 osob臋 z kt贸rej us艂ug korzysta wiele os贸b.
Akurat moja rodzina jest w gronie klient贸w tej firmy i jedynie ceny im si臋 nie podobaj膮, sprawy formalne jednak s膮 w jak najlepszym porz膮dku.
Moim zdaniem jest to dow贸d kompetencji tej firmy.
Mo偶e Ty wiesz lepiej jak za艂atwia膰 sprawy w urz臋dach lepiej ni偶 oni, zawsze mo偶esz otworzy膰 firm臋 konkurencyjn膮 i 艣wiadczy膰 takie us艂ugi.
Je偶eli napisa艂e艣 prawd臋 to wypada艂o by poprze膰 to jakimi艣 dowodami,
je艣li napisa艂e艣 to tylko po to aby zwr贸ci膰 na siebie uwag臋 to chyba dobrze by by艂o przeprosi膰?

Twoje s艂owa i sam decyduj jak膮 postaw臋 przyj膮膰.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Grzes203 napisa艂:
Spokojnie Kowalski, nerwy s膮 niepotrzebne.
Napisa艂e艣 ponad sto post贸w ale niestety w jednym z nich paln膮艂e艣 g艂upstwo.
Nale偶a艂o by jako艣 wyj艣膰 z tego z twarz膮, a nie wszystkich w ko艂o ustawia膰 po drugiej stronie barykady.

Oskar偶asz o niekompetencj臋 osob臋 z kt贸rej us艂ug korzysta wiele os贸b.
Akurat moja rodzina jest w gronie klient贸w tej firmy i jedynie ceny im si臋 nie podobaj膮, sprawy formalne jednak s膮 w jak najlepszym porz膮dku.
Moim zdaniem jest to dow贸d kompetencji tej firmy.
Mo偶e Ty wiesz lepiej jak za艂atwia膰 sprawy w urz臋dach lepiej ni偶 oni, zawsze mo偶esz otworzy膰 firm臋 konkurencyjn膮 i 艣wiadczy膰 takie us艂ugi.
Je偶eli napisa艂e艣 prawd臋 to wypada艂o by poprze膰 to jakimi艣 dowodami,
je艣li napisa艂e艣 to tylko po to aby zwr贸ci膰 na siebie uwag臋 to chyba dobrze by by艂o przeprosi膰?

Twoje s艂owa i sam decyduj jak膮 postaw臋 przyj膮膰.

Grzes, naprawde cenie Twoje slowa. Zawsze jestes wywarzony /mimo ze zjechalem Saki/, a przynajmniej robisz to na tyle, na ile emocje Ci pozwalaja. Pomoz mi - jak mam z tego wyjsc z twarza? Moim jedynym celem, zeby cokolwiek mowic o A.E. bylo to: UWAZAJ!
Byc moze juz nie jest tak jak kiedys. Wszyscy sie zmieniaja, nawet Ja
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Post贸w
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Kowalski09 napisa艂:
Moim jedynym celem, zeby cokolwiek mowic o A.E. bylo to: UWAZAJ! haha
wszedzie i zawsze trzeba uwazac
wszystkie firmy nie tylko doradcze maja na swoim koncie bledy,ale nie bledy sa wazne,bo kazdy je popelnia,tylko to jak zostaja naprawione
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok