Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

kr

Kredyt got贸wkowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
stefan1957 takasz (6743 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisa艂:
Kowalski09 napisa艂:
To "B" co mialem do wyjasnienia, przeslalem do paru osob. Niektorzy sie okazali malo zaufanymi. Nie dosc, ze upubliczniaja, to jeszcze wyrywaja z kontekstu. Nie wiem czy mi sie jeszcze chce tu byc. I nie, ze uciekam, ale na codzien przebywam w innych klimatach. Przyjaznych wbrew pozorom.

Ma艂o zaufanymi??? A od kiedy to ty i ja jestesmy ziomkami?? Przeciez ty jestes tak bezczelny, ze nawet sobie nie zdajesz sprawy, ze prosba o to, zebym publicznie cie przeprosi艂a, to by艂o z twojej strony bardzo nierozs膮dne posuniecie. Jedziesz po bandzie Kowalski. Moja diagnoza jest taka, ze bardzo chcesz by膰 "kim艣". Nie udaje ci sie to pod 偶adnym nickiem, a ten ostatni potwierdza twoja przeci臋tno艣c - Kowalski...
Gdyby nie ten motyw z przeprosinami, to nic bym nie napisala o wiadomosci prywatnej, bo nie obchodzi mnie stopie艅 za偶y艂o艣ci tej pani z toba ani nawet to ze znaliscie sie juz wtedy, kiedy ja by艂am maturzystka i nosi艂am warkocze.
Rozwali艂es wesele i si pytasz co masz zrobic zeby wyj艣膰 z twarz膮??? Teraz to juz tylko zn贸w zmienic nick

P.s jestem bardzo niemi艂a jesli ktos mi zajdzie za sk贸re. Nie polecam nikomu mnie w takim wydaniu

Mialas sie nie odzywac. Jako i ja do twojego pisania. Nikogo po imieniu nie wezwalem. Skad wiesz, ze to do ciebie? Ciekawe...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski09 napisa艂:
Grzes203 napisa艂:
Mog艂e艣 napisa膰 tak kilka post贸w temu i nie by艂o by tej chorej atmosfery.

Nie wszystko mozna mowic - tak kawa na lawe. Myslalem, ze inteligentni ludzie to rozumieja

Tak, inteligentni tak. I ma艂o tego, inteligentni ludzie nie zaczynaja wypowiedzi oczerniaj膮cej kogo艣 , bo przeciez nie wszystko mozna m贸wi膰 - tak kawe na 艂awe.
A gdyby m贸wiono tak kawe na 艂膮we, to by nie by艂o nieoporozumien i ci膮g艂ej, niekoncz膮cej sie pr贸by manipulacji faktami przez Kowalskiego. Ktory i moze zrozumia艂 ze sie zagalopowa艂, ale teraz pr贸buje udowodnic ze niektorzy nan forum nie grzesza inteligencj膮. To prawda, sa tacy kretyni, tak zwani cwaniacy za dych臋.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Grzes203 napisa艂:
retier1 napisa艂:
.............eeeeetam,
mnie dzisiaj rano po艂owica nie chcia艂a w贸dki da膰,
co bym spokojnie opary szampana m贸g艂 przegoni膰.
Musia艂em sam sobie wzi膮膰
I komu mam si臋 poskar偶y膰

To chyba do w膮tku przemoc w rodzinie

tylko gdybym by艂 ni膮Grze艣,
nami ch艂opami nie przejmuj膮 si臋.
ani troche
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisa艂:
Kowalski09 napisa艂:
Grzes203 napisa艂:

Nie wszystko mozna mowic - tak kawa na lawe. Myslalem, ze inteligentni ludzie to rozumieja

Tak, inteligentni tak. I ma艂o tego, inteligentni ludzie nie zaczynaja wypowiedzi oczerniaj膮cej kogo艣 , bo przeciez nie wszystko mozna m贸wi膰 - tak kawe na 艂awe.
A gdyby m贸wiono tak kawe na 艂膮we, to by nie by艂o nieoporozumien i ci膮g艂ej, niekoncz膮cej sie pr贸by manipulacji faktami przez Kowalskiego. Ktory i moze zrozumia艂 ze sie zagalopowa艂, ale teraz pr贸buje udowodnic ze niektorzy nan forum nie grzesza inteligencj膮. To prawda, sa tacy kretyni, tak zwani cwaniacy za dych臋.

rozumiem, ze to do mnie, skoro cytujesz. bo mialem juz watpliwosci, ze sama ze soba.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisa艂:
Kowalski09 napisa艂:
Grzes203 napisa艂:

A gdyby m贸wiono tak kawe na 艂膮we, to by nie by艂o nieoporozumien i ci膮g艂ej, niekoncz膮cej sie pr贸by manipulacji faktami przez Kowalskiego.

jakimi faktami???
jesli to sa tego rodzaju fakty jak to, ze jestem ta sama osoba co panladny i fachurra to ja juz rozumiem.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Sam niejednokrotnie mowisz A i nigdy nie mowisz B. zmieniasz temat lub milczysz.
dlaczego wiec sugerujesz komus cos, czego sam nie robisz?
jak dla mnie,nawet gdyby Kowalski09 mial zakonczyc temat podobnie jak robisz Ty ( np.milczeniem ) to troche za malo na " gnojka " i "dupka"..

a konkretnie???????
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
byc moze pewnego pieknego dnia sie odezwa - panladny lub fachurra. fakty ci sie poplacza nieco.
a moze nie??? moze pomyslisz, ze to bardziej zaawansowany spisek - i NIKT CI CIEMNOTY NIE WCISNIE.

Ps. Odzywam sie, bo wywolalas mnie po imieniu, mimo, ze tak bardzo nie chcialas, ze mna miec do czynienia. Co jeszcze zrobisz wbrew sobie?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
Twoje posuniecia rozumiesz tylko Ty jeden,daruje zatem sobie analizowanie kazdego z nich.
wiem ze to nie na temat,lecz skoro pytasz o konkrety-www.mojanorwegia.pl/forum/view/praca%2c_..._stolarza_10,10.html

watek,ktory zaczales bez wiekszego powodu i nie skonczyles(zabraklo pomyslow?)konkretnie w tym miejscu zatrzymales sie gdzies miedzy A i B..
Ktos niedawno stwierdzil ze zachowujesz sie jakbys tracil kontakt z rzeczywistoscia., niestety ,coraz czesciej potwierdzasz ta teorie.moim zdaniem odpowiada za to brak 2 podstawowych zdolnosci.czytania i pisania ze zrozumieniem.efektem bywa dosc czesto kompromitacja ale z tego tez chyba nie zdajesz sobie sprawy..
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
No i gdzie sa ci wszyscy odwazni? Grzesiu, Dino - cholera, jak trzeba to ich nie ma.
Govi - czy ja jestem panladny?
A czy ja w ogole jestem ladny? /ty wiesz/
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Kowalski09 napisa艂:
No i gdzie sa ci wszyscy odwazni? Grzesiu, Dino - cholera, jak trzeba to ich nie ma.
Govi - czy ja jestem panladny?
A czy ja w ogole jestem ladny? /ty wiesz/

聽聽聽Pomocy potrzebujesz? Zdecydowa艂e艣 ci膮gn膮膰 temat, to m臋cz si臋 sam .
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok