Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
stefan1957 takasz (6038 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
Kowalski09 napisał:
To "B" co mialem do wyjasnienia, przeslalem do paru osob. Niektorzy sie okazali malo zaufanymi. Nie dosc, ze upubliczniaja, to jeszcze wyrywaja z kontekstu. Nie wiem czy mi sie jeszcze chce tu byc. I nie, ze uciekam, ale na codzien przebywam w innych klimatach. Przyjaznych wbrew pozorom.

Mało zaufanymi??? A od kiedy to ty i ja jestesmy ziomkami?? Przeciez ty jestes tak bezczelny, ze nawet sobie nie zdajesz sprawy, ze prosba o to, zebym publicznie cie przeprosiła, to było z twojej strony bardzo nierozsądne posuniecie. Jedziesz po bandzie Kowalski. Moja diagnoza jest taka, ze bardzo chcesz być "kimś". Nie udaje ci sie to pod żadnym nickiem, a ten ostatni potwierdza twoja przeciętnośc - Kowalski...
Gdyby nie ten motyw z przeprosinami, to nic bym nie napisala o wiadomosci prywatnej, bo nie obchodzi mnie stopień zażyłości tej pani z toba ani nawet to ze znaliscie sie juz wtedy, kiedy ja byłam maturzystka i nosiłam warkocze.
Rozwaliłes wesele i si pytasz co masz zrobic zeby wyjść z twarzą??? Teraz to juz tylko znów zmienic nick

P.s jestem bardzo niemiła jesli ktos mi zajdzie za skóre. Nie polecam nikomu mnie w takim wydaniu

Mialas sie nie odzywac. Jako i ja do twojego pisania. Nikogo po imieniu nie wezwalem. Skad wiesz, ze to do ciebie? Ciekawe...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski09 napisał:
Grzes203 napisał:
Mogłeś napisać tak kilka postów temu i nie było by tej chorej atmosfery.

Nie wszystko mozna mowic - tak kawa na lawe. Myslalem, ze inteligentni ludzie to rozumieja

Tak, inteligentni tak. I mało tego, inteligentni ludzie nie zaczynaja wypowiedzi oczerniającej kogoś , bo przeciez nie wszystko mozna mówić - tak kawe na ławe.
A gdyby mówiono tak kawe na łąwe, to by nie było nieoporozumien i ciągłej, niekonczącej sie próby manipulacji faktami przez Kowalskiego. Ktory i moze zrozumiał ze sie zagalopował, ale teraz próbuje udowodnic ze niektorzy nan forum nie grzesza inteligencją. To prawda, sa tacy kretyni, tak zwani cwaniacy za dychę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Grzes203 napisał:
retier1 napisał:
.............eeeeetam,
mnie dzisiaj rano połowica nie chciała wódki dać,
co bym spokojnie opary szampana mógł przegonić.
Musiałem sam sobie wziąć
I komu mam się poskarżyć

To chyba do wątku przemoc w rodzinie

tylko gdybym był niąGrześ,
nami chłopami nie przejmują się.
ani troche
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
Kowalski09 napisał:
Grzes203 napisał:

Nie wszystko mozna mowic - tak kawa na lawe. Myslalem, ze inteligentni ludzie to rozumieja

Tak, inteligentni tak. I mało tego, inteligentni ludzie nie zaczynaja wypowiedzi oczerniającej kogoś , bo przeciez nie wszystko mozna mówić - tak kawe na ławe.
A gdyby mówiono tak kawe na łąwe, to by nie było nieoporozumien i ciągłej, niekonczącej sie próby manipulacji faktami przez Kowalskiego. Ktory i moze zrozumiał ze sie zagalopował, ale teraz próbuje udowodnic ze niektorzy nan forum nie grzesza inteligencją. To prawda, sa tacy kretyni, tak zwani cwaniacy za dychę.

rozumiem, ze to do mnie, skoro cytujesz. bo mialem juz watpliwosci, ze sama ze soba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
Kowalski09 napisał:
Grzes203 napisał:

A gdyby mówiono tak kawe na łąwe, to by nie było nieoporozumien i ciągłej, niekonczącej sie próby manipulacji faktami przez Kowalskiego.

jakimi faktami???
jesli to sa tego rodzaju fakty jak to, ze jestem ta sama osoba co panladny i fachurra to ja juz rozumiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Sam niejednokrotnie mowisz A i nigdy nie mowisz B. zmieniasz temat lub milczysz.
dlaczego wiec sugerujesz komus cos, czego sam nie robisz?
jak dla mnie,nawet gdyby Kowalski09 mial zakonczyc temat podobnie jak robisz Ty ( np.milczeniem ) to troche za malo na " gnojka " i "dupka"..

a konkretnie???????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
byc moze pewnego pieknego dnia sie odezwa - panladny lub fachurra. fakty ci sie poplacza nieco.
a moze nie??? moze pomyslisz, ze to bardziej zaawansowany spisek - i NIKT CI CIEMNOTY NIE WCISNIE.

Ps. Odzywam sie, bo wywolalas mnie po imieniu, mimo, ze tak bardzo nie chcialas, ze mna miec do czynienia. Co jeszcze zrobisz wbrew sobie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
Twoje posuniecia rozumiesz tylko Ty jeden,daruje zatem sobie analizowanie kazdego z nich.
wiem ze to nie na temat,lecz skoro pytasz o konkrety-www.mojanorwegia.pl/forum/view/praca%2c_..._stolarza_10,10.html

watek,ktory zaczales bez wiekszego powodu i nie skonczyles(zabraklo pomyslow?)konkretnie w tym miejscu zatrzymales sie gdzies miedzy A i B..
Ktos niedawno stwierdzil ze zachowujesz sie jakbys tracil kontakt z rzeczywistoscia., niestety ,coraz czesciej potwierdzasz ta teorie.moim zdaniem odpowiada za to brak 2 podstawowych zdolnosci.czytania i pisania ze zrozumieniem.efektem bywa dosc czesto kompromitacja ale z tego tez chyba nie zdajesz sobie sprawy..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
No i gdzie sa ci wszyscy odwazni? Grzesiu, Dino - cholera, jak trzeba to ich nie ma.
Govi - czy ja jestem panladny?
A czy ja w ogole jestem ladny? /ty wiesz/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Kowalski09 napisał:
No i gdzie sa ci wszyscy odwazni? Grzesiu, Dino - cholera, jak trzeba to ich nie ma.
Govi - czy ja jestem panladny?
A czy ja w ogole jestem ladny? /ty wiesz/

Pomocy potrzebujesz? Zdecydowałeś ciągnąć temat, to męcz się sam .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok