Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
stefan1957 takasz (6743 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisa艂:
Nie chodzi o to, zebys sie ze mn膮 zgadza艂. Chodzi o to, ze napisales ze A.E. jest niekompetentna, potem napisales ze masz argumenty, ale tylko dla zainteresowanych, wiec bad藕 konsekwentny i zamiast pisac na forum ze ta pani "sie nie zna" , to mog艂es bezposrednio temu poszkodowanemu ch艂opakowi wys艂ac wiadomosc prywatn膮, w ktorej mog艂es wypisaC WSZYSTKO CO Z艁E NA JEJ TEMAT. On jest na pewno zainteresowany

Alez on sie nie pytal!!!! Skad u licha wiesz, ze jest zainteresowany. Jakos "ten najbardziej zainteresowany" najmniej sie odzywa, za to odzywaja sie tacy, ktorzy zawsze maja cos do powiedzenia.

Milego dnia Hilton.

Ps. czy to Ty mi dalas minusika? Myslalem, ze masz takie rzeczy w ... no wiesz gdzie
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie zajmuje sie minusikami, bo nie mam 16 lat i kreconych w艂os贸w.
Nie pyta艂??? No popatrz... nie pomyslales ze moze dopiero po weekendzie wejdzie na forum, bo moze nie ma sta艂ego dostepu?
Szkoda ze ty nie masz akurat w tym temacie nic konkretnego do powiedzenia. Po co sie odezwa艂es?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Kowalski09 napisa艂:
Hilton napisa艂:
Nie chodzi o to, zebys sie ze mn膮 zgadza艂. Chodzi o to, ze napisales ze A.E. jest niekompetentna, potem napisales ze masz argumenty, ale tylko dla zainteresowanych, wiec bad藕 konsekwentny i zamiast pisac na forum ze ta pani "sie nie zna" , to mog艂es bezposrednio temu poszkodowanemu ch艂opakowi wys艂ac wiadomosc prywatn膮, w ktorej mog艂es wypisaC WSZYSTKO CO Z艁E NA JEJ TEMAT. On jest na pewno zainteresowany

Alez on sie nie pytal!!!! Skad u licha wiesz, ze jest zainteresowany. Jakos "ten najbardziej zainteresowany" najmniej sie odzywa, za to odzywaja sie tacy, ktorzy zawsze maja cos do powiedzenia.
...

聽聽聽Wystraszy艂e艣 ch艂opaka i si臋 nie odzywa, a forum, no c贸偶... jest publiczne.
PS.
聽聽聽Wyja艣nij publicznie zarzuty w stosunku do pani A. E., je艣li nie mo偶esz, to przepro艣 i je wycofaj .
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Dino napisa艂:
Kowalski09 napisa艂:
Hilton napisa艂:

...

聽聽聽Wystraszy艂e艣 ch艂opaka i si臋 nie odzywa, a forum, no c贸偶... jest publiczne.
PS.
聽聽聽Wyja艣nij publicznie zarzuty w stosunku do pani A. E., je艣li nie mo偶esz, to przepro艣 i je wycofaj .

Alez tu nie bylo zadnych zarzutow. Byla mowa o braku kompetencji. Mam takie doswiadczenia i tyle. A jesli ktos ma inne to nic tylko sie cieszyc!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Wygl膮da to teraz jak by艣my wszyscy na ciebie siedli(towarzystwo wsp贸lnej adoracji )
ale tak nie jest
Widzisz,jestem z tych co m贸wi膮 to co my艣l膮 i to bez wzgl臋du na konsekwencje lub milcz膮 s艂uchaj膮c
I nie wiem kto jest w艂a艣膰cielem czego.
A podanie prawdy popartej faktami "chyba" nie jest karalne
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Retier, zepsu艂e艣 mi posta, te偶 chcia艂em "wsi膮艣膰" a teraz mi nie wypada

Jednak Kowalski rzuci艂e艣 kamieniem do pani A.E. i teraz nie chcesz si臋 przyzna膰.
W wielu w膮tkach zabierasz g艂os jak wszyscy nie zawsze na temat, ka偶demu wolno, Tobie te偶.
To 偶e za艂o偶yciel w膮tku si臋 nie odzywa to normalne i cz臋sto si臋 zdarza.
Zazwyczaj jak rozwi膮偶e si臋 problem o kt贸ry chodzi to tacy u偶ytkownicy dzi臋kuj膮 je艣li maj膮 za co lub nie.
Mo偶e ch艂opak chce sprawdzi膰 te kompetencje kt贸rych wy偶ej wymieniona pani nie ma zanim zabierze g艂os.

P.s Nie p艂acz o minusy bo to nie piaskownica
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ma艂o tego, ze nie chce sie przyznac i chce obarczyc rzekom膮 win膮 innych, a ode mnie na priwie chcia艂 publicznych przeprosin, oczywiscie "jesli mozesz" - napisal. Szkoda s艂贸w na takich typ贸w, ja z nim skonczy艂am.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisa艂:
Ma艂o tego, ze nie chce sie przyznac i chce obarczyc rzekom膮 win膮 innych, a ode mnie na priwie chcia艂 publicznych przeprosin, oczywiscie "jesli mozesz" - napisal. Szkoda s艂贸w na takich typ贸w, ja z nim skonczy艂am.

Ja tez z Toba. To co bylo na priv powinnas zachowac dla siebie. Dlatego napisalem na priv. Kwestia zaufania, Hilton.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Hilton napisa艂:

Ale艣 Ty brutaln膮 jest
b膮d藕 偶e chrze艣cijank膮 i samarytank膮
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski09 napisa艂:
Hilton napisa艂:

Ja tez z Toba. To co bylo na priv powinnas zachowac dla siebie. Dlatego napisalem na priv. Kwestia zaufania, Hilton.

Ot贸偶 to, kwestia zaufania. Ja nie ufam osobom takim jak Kowalski, Fachurra czy panladny. Za艂osni s膮 ludzie tworzacy kilka profili na forum i szukajacy akceptacji. Bo to bardzo prawdopodobne, ze te trzy osoby to jedna osoba. Wsp贸艂czuje pani Oli, ze mia艂a z toba do czynienia.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok