Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
stefan1957 takasz (6034 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie odwracaj kota ogonem. Nie masz argumentu, nie masz nic do powiedzenia i w związku z tym wrzucasz starą śpiewkę. Na tym koncze dyskusje z tobą i prosze, zebys juz nigdy wiecej nie odnosił sie w żaden sposób do moich wypowiedzi na forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
[quote]Nie odwracaj kota ogonem. Nie masz argumentu, nie masz nic do powiedzenia i w związku z tym wrzucasz starą śpiewkę. Na tym koncze dyskusje z tobą i prosze,

Argumenty mam - dla zainteresowanych, a ty nie jestes.

"Zebys juz nigdy wiecej nie odnosił sie w żaden sposób do moich wypowiedzi na forum"
Od razu wiedzialem, ze chodzi o to co powyzej.

Usmiechnij sie W przyszlosci bede sie z Toba tylko zgadzal...moze byc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Tu chyba nie chodzi o kłótnie,Kowalski
Próbujesz coś powiedzieć ogródkiem na podstawie swoich doświadczeń,
bez podawania faktów.
Chyba nie tak to powinno być
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie chodzi o to, zebys sie ze mną zgadzał. Chodzi o to, ze napisales ze A.E. jest niekompetentna, potem napisales ze masz argumenty, ale tylko dla zainteresowanych, wiec badź konsekwentny i zamiast pisac na forum ze ta pani "sie nie zna" , to mogłes bezposrednio temu poszkodowanemu chłopakowi wysłac wiadomosc prywatną, w ktorej mogłes wypisaC WSZYSTKO CO ZŁE NA JEJ TEMAT. On jest na pewno zainteresowany.
A co do zgadzania sie, to jak juz wczesniej napisalm, nie miałam z tą panią do czynienia, żle zinterpretowałes, ale mogło ci sie zdarzyc uśmiecham sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
retier1 napisał:
bez podawania faktów.

Retier, nie widzisz, ze wspolwlascicielem Mojej Norwegii jest Polish Connection? Nie chce, zeby mi ktos pewnego pieknego dnia nasral na wycieraczke. Tylko dlatego koniec tematu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
retier1 napisał:
bez podawania faktów.

Na 100% nie powinno tak byc. Ja napisalm ze nie korzystam z ich usług i napisalam na forum juz kilka razy dlaczego. Nie ukrywalam swojej dezaprobaty i moge napisac jeszcze raz, ze 1000 koron za wypełnienie wniosku np. do rodzinnego czy tam na zasiłek to dla mnie przegiecie. Wypełnienie tego trwa 3 minuty.

Jak sie ma złe doświadczenia to albo sie pisze konkrety albo miliczy. A nie sarkazm i owijanie w bawełne, a potem próba odwrócenia " kota ogonem".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski09 napisał:
retier1 napisał:
bez podawania faktów.

Retier, nie widzisz, ze wspolwlascicielem Mojej Norwegii jest Polish Connection? Nie chce, zeby mi ktos pewnego pieknego dnia nasral na wycieraczke. I koniec tematu.

asekurant z ciebie, załóż pampersa Jak nie masz "jaj" to nie wchodź na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Kowalski09 napisał:
retier1 napisał:
bez podawania faktów.

Retier, nie widzisz, ze wspolwlascicielem Mojej Norwegii jest Polish Connection? Nie chce, zeby mi ktos pewnego pieknego dnia nasral na wycieraczke. I koniec tematu.

Na strach trochę za późno, już mają się do czego przyczepić, imienne oskarżenie publiczne o niekompetencję, bez dowodów, śmierdzi to dziadkiem z Wehrmachtu .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
a moze z innej strony,zebys Kowaliski zrozumial o co chodzi
co bys powiedzial na to,jakby na forum ktos napisal np,ze Kowalski to jest kretacz,ale nie poda szczegulow,bo sie boi,zebys mu nie nasral na wycieraczke?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Dino, wlasnei to chciałam przekazac Kowalskiemu, ale mi sie nie udało, bo ja sie przecież KŁÓCĘ, wiecze sie na tym forum KŁÓCĘ a racji za cholere nie mam, nigdy nie mam racji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok