Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomasz Zawisza (1448 niezalogowanych)
41 Postów

(mimi2124)
Nowicjusz
czytaj ze zrozumieniem ja nie do niego tylko do pana który napisał czy z dołu tez umiem dziekowac czy cos takiego!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów

(mimi2124)
Nowicjusz
I skończ mi tutaj z tą przemową jak bym chciała wynajać z nawet dziesięciokrotnym wkładem to bym sie tu nie ogłaszała. Więc panu juz podizekujemy jak ci sie nudzi popisz z kim innym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
próbuj na www.hybel.no i www.zett.no...

kaucja zawsze powinna być wpłacana na konto depozytowe.a wielu włascicieli chce na prywatne bo kosz konta depozytowego to około 5.000 za założenie...więc też wielu cwaniakuje a i wielu nie wie o takim koncie....więc jak będą chcieli gdzies depozyt to spytaj czy maja takie konto....zobaczysz,że większosc powie że nie ma...

próbuj na hyblu,bo często zdarzaja się bez depositu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów

(mimi2124)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
mimi2124 napisał:czytaj ze zrozumieniem ja nie do niego tylko do pana który napisał czy z dołu tez umiem dziekowac czy cos takiego!Przygłupia Cwaniaczko ...
Ja dobrze wiem co piszę , w odróżnieniu od ciebie , czytająca tekst pisany po łebkach .
i tylko to co tobie pasuje .
---
Przytaczam , tylko suche Fakty jakie obowiązują w Norge, przy wynajmie Lokali mieszkalnych i nie tylko !
---
I POMAGAJ PÓŹNIEJ , PIEPRZONYM ALIENSOM , CWANIACZKOM Z WYSP , gdzie kwitnie wynajm na tygodnie i na czarno ...
---
Skoro chcesz wynająć na czarno , to tak trzeba było napisać w pierwszym poście .
I wtedy , to co Jasta napisał o dziękowaniu dołem , MA JAK NAJBARDZIEJ ZASTOSOWANIE ... .
---
A JESZCZE , JAK BĘDZIESZ SIĘ DOBRZE STARAĆ TO I PARĘ STÓWEK WPADNIE CI ZA STANIK .
---
Ło ...rzesz alem się ........................x...............................
===
Ponadto , nie piszę , tylko dla ciebie nieudolna miernoto ...
Również i dla tych , którzy mogą Mieć podobne dylematy związane z Kaucją ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
oppland napisał:
kosz konta depozytowego to około 5.000 za założenie..

Czy Ty aby na pewno masz swiadomosc tego co wypisujesz, bo ja niejednokrotnie watpie... ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów

(mimi2124)
Nowicjusz
czy tutaj zawsze znajdzie sie ktos kto szuka dziury w całym? Prosto napisane proste odpowiedzi mnie interesują! I panie cwaniaku nie chodzi mi tylko o kaucje ale tez o to zkim bede mieszkac bo o głupków nie łatwo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
mimi2124 napisał:
bo o głupków nie łatwo.
wśród Polaków?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów

(mimi2124)
Nowicjusz
Niestety tez mam juz doswiadczenia z niektórymi dlatego fajnie było by zamieszkac z jakimis dziewczynami nie koniecznie polkami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:oppland napisał: kosz konta depozytowego to około 5.000 za założenie..Czy Ty aby na pewno masz swiadomosc tego co wypisujesz, bo ja niejednokrotnie watpie... ?
Faktycznie , jest coś takiego , jak niezależne Konto depozytowe , na dany lokal do wynajmu , u Mnie tak było , na Hostelu , ile kosztowało założenie tego konta , nie Moja sprawa a właściciela Hostelu lub Każdego innego Lokalu który jest wynajmowany . Wiem , że koszt nie przekracza raczej 500Nok jednak takie konto zakładają właściciele , którzy mają duże obiekty do Legalnego podnajmowania .
---
Jednak , bardziej prościej , można taki depozyt założyć ... BEZ ŻADNYCH KOSZTÓW ... na Własnym Koncie bankowym .
Np . w >Spare Bank 1<jest specjalna zakładka , właśnie do takich doraźnych depozytów .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok