Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
K Lucz Kasia K Ewa Adam boj fra oszlo ja ja noregg Magdalen@ Kasia Grzybowska Łukasz Ch Ikett Personalpartner N-H Darek1234 Den Is Cenzureczka Tak (1602 niezalogowanych)
15 Postów
Den Is
(Sinedd)
Wiking
Tak dokladnie, 6, sieepnia mam wizyte w szpitalu w voldzie na rtg i zobaczymy co dalej, robie na zbrojeniu nabrzeza, i ciezko z ta noga smigac po pretach i skalach no ale nie wiadomo co to bedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów

()
Początkujący
to lepiej ciagnij te zwolnienia chorobowe do bolu, bo zasilku dla bezrobotnych nie dostaniesz na razie, lekarze chetnie daja zwolnienia przewaznie zaczyna sie od 2 tyg a poznij na miesiac...ja bylem 1,5 roku bo mialem wypadek przy pracy ze zlamana kostka. Rok bedziesz dostawal 100 % pensji a poznij aplikujesz o tzw zasilek przejsciowy czyli arbeidsavklaringspenger ale tam beda chciel icie raczej wypchnac do pracy na zasadzie kursow zeby szukac pracy...napewno nie daj sie zbyt szybko wypchnac do pracy bo Ci to jest zbedne

a czemu rtg dopiero teraz ?? nie byles na pogotowiu odrazu ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Den Is
(Sinedd)
Wiking
Bylem na rtg pierwszym a teraz mam kontrolne, po 6tyg czy sie zroslo pewnie ja to na chama nie chce ciagnac bo qole pracowac ale przy tej sytuacji do wrzesnia by sie pewnie przydalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok