Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pracodawca wyłudza zasiłek z NAVu na moje nazwisko! - Norwegia

3 Posty
krysia90
(krysia90)
Wiking
Hej, mam taki problem. Mój były pracodawca wyłudza zasiłek z NAVu na poczet wypłaty dla mnie a ja tam już nie pracuje. Aby w papierach miał wszystko "wporządku" przesyła wypłatę na konto swojej szwagierki polki z tytułem wskazującym, że to wypłata dla mnie. Co mam zrobić? Gdzie to zgłosić!? Nie chcę ponosić za to kiedyś jakiejkolwiek odpowiedzialności.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
krysia90 napisał:
Hej, mam taki problem. Mój były pracodawca wyłudza zasiłek z NAVu na poczet wypłaty dla mnie a ja tam już nie pracuje. Aby w papierach miał wszystko \"wporządku\" przesyła wypłatę na konto swojej szwagierki polki z tytułem wskazującym, że to wypłata dla mnie. Co mam zrobić? Gdzie to zgłosić!? Nie chcę ponosić za to kiedyś jakiejkolwiek odpowiedzialności.

Najlepiej do NAV bezpośrednio, w razie potrzeby tutaj znajdziesz kontakty do polskich prawników w NO : www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/uslugi/bi.../page1.html?order=dn
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok