-.- Kim ja jestem to już wiemy, pytanie kim Ty jesteś wielkomyślicielu tej żałosnej generacji, co cieszy się dławieniem innych a ich szczęściem dławi. Czy to ja chlapie jęzorem na lewo i prawo o braku wartości osób, które cieszą się i na innych nie plują? a może to ja poszukuję sztucznej i ulotnej chwili poczucia swojej dumy w sposób płytki i co gorsza sztuczny, bo jak można z krytyki radość czerpać? Cóż mi Twoje słowa pomogą, skoro w tym, co robię, czuje się wspaniale. Jaki sens tu Twojej paplaniny skoro płyniesz z biegem czasu i tylko w to, co Ci ktoś powie wierzysz? ja doceniam różne doświdczenia i umiem patrzeć. Ty patrzeć nie potrafisz. Najprawdopodobniej jesteś kimś, kto nigdy w zyciu nie mógł być z siebie dumny , ale za to wpierał sobie, że jego brak odwagi i strach to coś wspaniałego. Wszystko co w życiu przeszłam zaprowadziło mnie tu, do tego jaka teraz jestem - szcześliwa i pełna wiary w siebie. a Ty? Czy kiedykolwiek miałeś odwagę? tylko Ci, co się boją i gniją w swoich norach wygadują takie brednie. Wiem, że pewnie chciałbyś usłyszeć, że coś 'spierdoliłam', ale ja niczego nie spierdoliłam, idioto. Jeśli chcesz wybrać te opcję, wybierz te opcję. Kto jest kto przekonasz się doskonale - wujku dobra rada.
8 Lat, 2 Miesięcy temu