Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

UDI - Norwegia

1 Post
Patrycja Starczewska-Rzyska
(PatrycjaRzyska)
Wiking
Taka sytuacja : zarejestrowałam się dzisiaj na stronie UDI, liczyłam na szybkie i bezbolesne wypełnienie wniosku o pobyt stały drogą łączenia rodzin, a tu taka niespodzianka- kazano dokonać płatności w wysokości 5900 NOK. Czy Ktoś z Was też już się natknął na płatny, tego rodzaju wniosek?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
Coś źle zrobiłaś, wnioski takie są bezpłatne, wypełniasz, umawiasz się na konkretną datę i jedziesz załatwiać wszystko na Politi, w wniosku wybiera się do którego.

Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
PatrycjaRzyska napisał:
Taka sytuacja : zarejestrowałam się dzisiaj na stronie UDI, liczyłam na szybkie i bezbolesne wypełnienie wniosku o pobyt stały drogą łączenia rodzin, a tu taka niespodzianka- kazano dokonać płatności w wysokości 5900 NOK. Czy Ktoś z Was też już się natknął na płatny, tego rodzaju wniosek?

Kobito, familieinnvandring dla mieszkancow EU sa darmowe. 5900 kr kosztuje familieinnvandring dla innych emigrantow, spoza EU.
Wypelnij wniosek jeszcze raz i uwazaj, abys kliknela tam, gdzie stoi EU lub EØS
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok