Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
74 Posty
kasia f.
(kasiula77)
Początkujący
Jezeli ojciec ma dochod w Norwegi placi podatki itp to nalezy mu sie zasilek nawet jak dzieci mieszkaja w Polsce gdyby niemial zadnego dochodu wtedy nie dostalby zasilku , takie sa realia fakt faktem PIENIADZE SA DZIECI i DLA DZIECI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
kafar napisał:
PPAULA 3 przykro mi ale jezeli mieszkasz w polsce a Twoj ex w Norwegi to jemu sie naleza pieniadze tak zwane BARNETRYG. na dzieci. Nic z tym nie zrobisz, chyba ze twoj ex sam zacznie dawac te pieniadze dla dzieci. to jest prawie 1000zl na dwoje dzieci.

??????????
Pierwsze słyszłe...... Jej EX EX EX , znaczy były mąż. Jemu na dzieci nie należą się ŻADNE pieniądze, jezeli z nimi nie mieszka. Jezeli prawdą jest, ze pan ten pobiera barnetrygd, to znaczy ze okrada panstwo Norweskie..... a pani pauli nalezec by suie mogły pieniądze za okres do dnia orzeczenia rozwodu. Niestety, nawet tych pieniedzy nie odzyska, bo nikt ojca dzieci nie moze zmusic aby te pieniadze jej oddał. kropka.
Jak jest na niego wkur**ona, to jedyne co moze, to napisac do NAVu, ze taki delikwent pobiera kase niesłusznie i tym sposobem bedzie musiał zwroicic pieniążki.
Paulo, jesli to czytasz, to radze ci skontaktowac sie z byłym mezem i postawic kawe na ławe, aby oddał to, co sie dzieciom nalezy, w innym wypadku poinformujesz NAV, a nie jest to trudne... i bedzie musial wsjo zwrocic...
Pozdrawim i zycze zdrowia dzieciakom.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
kasia f.
(kasiula77)
Początkujący
Pani wszechwiedzaca info mam z POLISH CONECTION
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
z polisz konekszyn buhaha, zebys wiedział, ze mam w tym temacie konkretna wiedze, ci panstwo nie sa juz małżenstwem wiec ojcu sie nie naleza zadne pieniadze. Jesli tak samo mądry jestes w zakładaniu firmy to moje najlepsze zyczenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
kafar napisał:
Pani wszechwiedzaca info mam z POLISH CONECTION

to żle je zrozumiałeś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
kasia f.
(kasiula77)
Początkujący
SORY pani chodzaca encyklopedio, pani wie lepiej !!! w takim razie zle informuja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
kafar napisał:
SORY pani chodzaca encyklopedio, pani wie lepiej !!! w takim razie zle informuja

dobrze informuja na stronach NAVu w tej sprawie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
No wlasnie o tym pisalem........ facet moze sie przestraszyl i zwrocil pieniadze do naszego kochanego panstewka. A to czy sie opiekuje swoimi dziecmi to inna para kaloszy!!!!
a swoja droga to nic mnie tak nie wkurwia jak walka rodzicow o pieniadze!!!!!!!!!!!!!! KROPKA!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Fiona66 napisał:...dobrze informuja na stronach NAVu w tej sprawie

PISZESZ I MASZ...

www.nav.no/805383895.cms
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
No wlasnie o tym pisalem........ facet moze sie przestraszyl i zwrocil pieniadze do naszego kochanego panstewka. A to czy sie opiekuje swoimi dziecmi to inna para kaloszy!!!!
a swoja droga to nic mnie tak nie wkurwia jak walka rodzicow o pieniadze!!!!!!!!!!!!!! KROPKA!!!!!!!!

Mnie również! Tak, jkaby trudno było zrozumiec, iz pieniądze na dzieci naleza sie rodzicowi, ktory sie nimi opiekuje. A takze, ze dzeici i ich utrzymanie kosztuje w chuj!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok