Krowa napisał:
No wlasnie! To bardzo istotny problem, ktory warty jest zbadania.Z ciekawoscia bede czekal na jakies informacje.
Ale, nie tylko ciebie oszukuja. Mnie tez ! Pracuje na caly etet i zarabiam calkiem niezle. Problem w tym, ze nie ma u nas w firmie nadgodzin. A ja przeciez, po robocie o 16.00, siedze w domu i zbijam baki. A moglbym przeciez pracowac. Moglbym pracowac jeszcze tak z osiem godzin i dostawac 150%. Pytaniem moim jest czy moglbym byc jako arbeidsledig w tym czasie?? To znaczy, pracowac 100%i dostawac pensje, a za ten czas gdzy moglbym pracowac to dostawac zasilek dla bezrobotnych w wysokosci 150%. Czy ktos cos slyszal?, albo wie? bo mnie sie wydaje ze oni mnie tu oszukuja w najpodleszy sposob. Bardzo prosze o pomoc !
Krowo, twoj problem moge pomoc ci rozwiazac. Wymagane jest tylko odwdzieczenie sie koperta na parapecie.
Droga dla ciebie jest zwolnienie chorobowe. Poniewaz zbijasz baki, mozna to podciagnac pod chorobe jelita grubego lub chorobe refluksowa przelyku. Choroba moze byc spowodowana niedoborami enzymow trzustkowych.
Flatulencja w twoim przypadku wywoluje na pewno stress i leki przed funkcjonowaniem w spoleczenstwie. Diagnoze uzgodnimy w plenum i wybierzesz sobie sam ta, ktora tobie najbardziej przypadnie do gustu.
Gwarantuje murowane zwonienie na wiele miesiecy. Zwolnienie podniesie twoj prestiz w domu, a czas wolny bedziesz mogl zuzywac na zbijanie wiekszej ilosci bakow. Zwolnienie dodatnio wplynie na zawartosc twojego konta w banku.
Po pewnym czasie przejdziesz na AAP i kto wie, czy pozniej nie bedziesz sie mogl starac o uføretrygd. I to wszystko w wolnym od pracy czasie!
Zglos sie do mnie z koperta, to pomoge tobie wiecej niz chetnie.