Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
26 Postów

(ewelina1419)
Wiking
Nie chce się tutaj kłócić. Może źle się rozumiemy, albo ja coś źle wyjaśniłam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
ewelina1419 napisał:
17 500 nok nie starczy na miesiąc? Przecież mieszkałam w Norwegii i starczało mniej.

to masz brutto dziewuszyno, jak cie skasuja na chlopska karte to ci zostanie cos ponad 11 kola na miech NETTO. Kumasz kurwa o czym mowimy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(ewelina1419)
Wiking
Tak rozumiem, że zostanie 11000. A można bez tych kur*?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(ewelina1419)
Wiking
Za mieszkanie 4000 + 250 rachunki miesięcznie. Zostaje 6750. No już przez przesady nie nie wyżyje. A z gołą dupą nie jadę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
ewelina1419 napisał:
Nie chce się tutaj kłócić. Może źle się rozumiemy, albo ja coś źle wyjaśniłam.

Zarobilas cos ze 330k w zeszlym roku, to teraz dostaniesz 17500 PRZED PODATKIEM!
Na reke caly chuj, czyli cos ok 11 kola - ogarniasz?

Ja pierdole, czego was w tym kraju nad wisla ucza? Brak podstaw ekonomii, ale o fladze, powstaniu warszawskim i nozu w plecy od rosji to wieta wszystko.

Kraj dyletantow.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(ewelina1419)
Wiking
Akurat kończę studia ekonomii... a patriotką nie jestem.. I proszę mnie nie obrażać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
ewelina1419 napisał:
Za mieszkanie 4000 + 250 rachunki miesięcznie. Zostaje 6750. No już przez przesady nie nie wyżyje. A z gołą dupą nie jadę

Ok, moze ja sie nie znam, ale 250 nok na rachunki? Pewnie tel. No i masz ze 200 nok na dzien na miche. A jak szukanie potrwa? Zreszta, rozumiem, ze nie masz wyjscia, a silna motywacia to podstawa.

Przepraszam, ze sie unioslem, ale codziennie sa tu pytania na podobnym poziomie.

powodzenia i dobrej nocy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(ewelina1419)
Wiking
Ja poważnie mówię o tych rachunkach, czyli prąd, woda, a internet w cenie, bez telewizji można żyć. Tylko wiadomo, że nie sama będę wynajmować, dlatego podzieliłam wszystko i podałam wartość jaką ja będę miała do zapłacenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
ewelina1419 napisał:
Akurat kończę studia ekonomii... a patriotką nie jestem.. I proszę mnie nie obrażać

Sorry, ale ja na twoim miejscu to bym sie nie przyznawal w zyciu, ze studiuje ekonomie.
A na forum, ze nie jestes patrjotka - jutro cysiek z arkiem cie zjedza i wypluja.

Trza byc katolikiem, miec wybrakowane pojecie o honorze i kochac ojczyzne...a moze to byla konczyna?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

()
Wyjadacz
ewelina1419 napisał:
Ja poważnie mówię o tych rachunkach, czyli prąd, woda, a internet w cenie, bez telewizji można żyć. Tylko wiadomo, że nie sama będę wynajmować, dlatego podzieliłam wszystko i podałam wartość jaką ja będę miała do zapłacenia.

Dobra Ewelina, swoje wiesz, na pytanie dostalas odpowiedz...mnie nada spac.

Bog z toba
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok